Fun

Savjeti za seks u javnosti za djevojke kojima je soba dosadila :)

Autor:  | 

1. Lagano se upusti u javni seks. Počni tako da ostavite otvorena vrata. Onda to učinite pred ogledalom u kupaoni. A onda uz prozor. Korak po korak.

2. Učini to negdje gdje možeš zaključati vrata. U garderobi trgovine. U kupaonici. U sobi svoga prijatelja na zabavi. U automobilu.

3. Nosi dugu suknju bez gaćica. Na taj način tvoj muškarac će morati skidati hlače, a ti ćeš samo podići suknju.

4. I dalje možete ubaciti predigru – ali na suptilniji način. Dok hodate kroz shopping centar, s vremena na vrijeme ga zgrabi za guzu. Ili idite u trgovinu s donjim rubljem gdje možete zamišljati kako bi ti nešto pristajalo.

5. Penetracija se ne mora dogoditi. Ako se ne možeš napaliti bez predigre, uvijek se možeš spustiti dolje i zadovoljiti ga (ili se on može spustiti dolje). Znaš na što mislimo.

6. Planiraj unaprijed. Ako ćete se seksati u polju, ponesi deku. Za plažu ponesi ručnik. U autu uključi klimu.

7. Budi pažljiva. Ako se želiš seksati u uredima bez da te netko uhvati, ne možeš ušetati u prvi koju vidiš i početi se skidati. Razmisli koje će prostorije biti prazne i prema tome odluči.

8. Ako ćete to učiniti vani, čekajte zalazak sunca jer je manja šansa da vas netko uhvati.

9. Nemoj činiti ništa previše riskantno. Seks u parku u kojem nema puno ljudi? To je seksi. Seks u kinu koje je prepuno? To je glupo.

10. Pokušajte to učiniti u poznatom okružju. Ne morate napustiti susjedstvo. Učinite to naslonjeni na auto kad je mrkli mrak. Ili u dvorištu. Ili na krovu.

11. Pronađite pametno mjesto za odlaganje kondoma. Možda je dobro uzeti maramice sa sobom kako biste ga zamotali i diskretno bacili.

12. Smanjite buku koliko možete. Znamo da je javni seks žestok. Ali dio zabave je biti tiho. Ne želiš da dođe policajac i uhiti vas.

13. Prije nego sve krene, šapćite zločeste stvari jedno drugome. Ako si zabrninuta da drugi ljudi ne čuju, možete si slati seksi poruke. Napaljujuće je kad sjedite dovoljno blizu da se dodirnete, ali ne možete ništa učiniti.

14. Nemoj poludjeti. Ako se želiš izvući iz zločina, ne smiješ privući pozornost na sebe. Jednako je sa seksom u javnosti. Ne možeš nervozno gledati okolo i stvarati sumnju. Ponašaj se prirodno. Sve će biti u redu.

15. Uživaj! Kad čuješ da netko prilazi, nemoj postati napeta. Uzbuđenje zbog toga da vas netko može uhvatiti je pola zabava javnog seksa. Pruža ti nalet adrenalina i čini seks zabavnim.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...