Zanimljivosti

Sve moje kočnice su nestale, evo zašto opet uživam sa svojim partnerom :)

Autor:  | 

“Nakon poroda nisam se usudila uopće upustiti u odnose. Nisam se osjećala spremnom, bojala sam se da će me boljeti, a istovremeno nisam se više osjećala poželjnom. Suprug mi je kupio G-Sense sa željom da mi pomogne da se opustim i uživam. I nisam vjerovala da će mi uopće pomoći, ali znatiželja je prevladala i popila sam. I nakon nekih pola sata osjećala sam se opuštenijom. A time su nestali strahovi i brige. Bio je to jedan od boljih odnosa.”

Upravo je ovo svjedočanstvo Marine (32) iz Zagreba najbolje opisalo samu srž snage G-Sensa, novog i jedinog preparata namjenjenog samo ženskom zadovoljstvu.

Napetost, manjak seksualne želje, tjeskoba potaknuta stresom ili nezadovoljstvom izgleda tijela… sve su to prepreke koje zarobljenom drže senzualnost, taj osjećaj koji predstavlja samo središte ženstvenosti, jer dodir senzualnosti oslobađa užitak i zadovoljstvo kroz koje slavimo ljubav.

Sa G-Sensom kočnice nestaju. Vaše misli se smiruju, um je opušteniji, podatan i spreman na uživanje. Zvukovi svijeta oko vas nestaju, nema napetosti, um više ne luta, sve postaje jednostavno, opušteno, strastvenije. Sve sjeda na svoje mjesto.

Ne bi bilo pravedno uspoređivati G-Sense s najpoznatijim preparatima za muškarce je G-Sense djeluje na jednoj sasvim drugoj – osjećajnoj, senzualnoj razini – puno bližoj esenciji žene.

G Sense pack main 01

Jer osim što potiče prokrvljenost i vlažnost intimnog područja, G-Sense spaja stanje uma oslobođenog od tenzija sa povećanim osjećajem na dodire i na taj način vas unosi u snažniji užitak i zadovoljstvo.

Djelovanje G-Sensa je zapravo jednako delikatno poput ženskog organizma – u njemu se ne krije ni trunke agresivnosti u obliku nuspojava. G-Sense će vas lagano ali sigurno pripremiti i odvući u stanje opuštenosti, želje i predanosti trenutku uživanja sa svojim partnerom.

G-Sense je dostupan u svim boljim ljekarnama (sigurno u svakoj FARMACIA ljekarni), a možete ga naručiti i na www.g-sense.hr (uz ekskluzivan popust od 15 posto – kod za popust je “zdravaisretna”).

KAKO SMO SE OSJEĆALE KAD SMO ISPROBALE G-SENSE:

Konačno nešto i za žene pored toliko proizvoda za muškarce. Oduvijek sam imala problema s tim opuštanjem , možda i zbog toga što imam zdravstvenih problema , a možda je samo bilo u glavi… Kakogod, sad sam puno opuštenija ,više uživam i promjena se itekako osjeti !

Danijela (38) iz Osijeka


Odkad uzimam G-Sense osjećam promjenu, puno više uživam i opuštenija sam!

Marijana (41) Zadar

Ti si jednostavno fokusirana na uživanje. Bez da to radiš sa ikakvim naporom. Napora nema. Samo uživanje. Odnos je duži, opušteniji,  strastveniji, baš zadovoljavajući! Jednostavno rečeno, napokon su sve komponente na mjestu.

Nikolina (35) iz Zagreba

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...