Lekcije iz života

Znakovi da si u vezi s muškarcem koji te stvarno poštuje

Autor:  | 

1. Kad te upoznaje s obitelji ili prijateljima, zacrveniš se jer u svom opisu često pretjeruje kad ističe tvoje talente i osobine.

2. Napaljuje ga kad izraziš svoje mišljenje, bilo u razgovoru s ljudima koje si tek upoznala ili onima koje dugo poznaješ. Vjerojatno ga krajičkom oka vidiš u kutu kako se smije i zapanjeno gleda u tvoje geste.

3. Oslanja se na tebe kad su u pitanju teme o kojima znaš više od njega i postavlja ti razna pitanja jer voli učiti od tebe.

4. Ako je on stručnjak u vezi nečega, ne ponaša se umišljeno. Ponosan je što može podijeliti svoje znanje s tobom i uputiti te u nešto.

5. Simpatično mu je kad nešto zezneš ili se boriš s nečim u što se ne razumiješ. Ne smatra to tvojom slabosti.

6. Uspjeh mu je kad dokaže da si u krivu zato što si u njegovoj glavi 75 posto vremena u pravu, makar to nije tako.

7. Gura te izvan zone komfora kako bi ostvarila snove i ambicije. Jer on vjeruje u tebe.

8. Uvijek ti želi pružiti orgazam i jako se trudi.

9. Njegovi seksualni ciljevi su usredotočeni na tebe. Želi postići da dostigneš orgazam nekoliko puta za redom ili pokušati novu pozu za koju je čuo da žene vole.

10. Malo je ljubomoran kad si s muškarcima koje poštuješ i u čijem si društvu češće. Ne zato što ti ne vjeruje, nego shvaća tvoju vrijednost i uvijek se pomalo boji da će te izgubiti.

11. Rijetko mu se ne sviđa odjeća koju nosiš i tad ti kaže bez da te uvrijedi. Zapravo to zna upakirati u kompliment, pa kaže nešto ovako: “Ta odjeća ne ističe tvoje seksi tijelo.”

12. Ne boji se koristiti superlative kad ti daje komplimente. Ti si „najljepša žena“,” “najbolja za njega” i “najpametnija osoba s kojom je ikada bio“.

13. Povremeno čak govori stvari poput: “Ti si mi apsolutno sve,” ili “ti si moj svijet”.

14. Čak se dogodi da na društvenoj mreži suptilno objavi nešto o vašoj vezi uz hashtag #mojsvijet ili #zauvijek.

15. Radije bi učio ili s tobom obavljao kućanske poslove nego pustio da to radiš sama, koliko god se nešto činilo dosadno.

16. Zanima ga tvoje mišljenje o svemu: odjeći, politici, aktualnim događanjima, karijeri, tračevima o nekoj slavnoj osobi i ostalome.

17. Ne boji se izraziti svoje mišljenje ni kad je drugačije od tvoga jer zna da se razvijate kao osobe za vrijeme zdrave rasprave.

18. Iako želi da ga čuješ, ne očekuje da promijeniš mišljenje- osim ako je to prirodan tijek, a tad se osjeća super zadovoljno jer te cijeni.

19. Šalje ti linkove tekstova koji bi te mogli zanimati- o stvarima koje te prije njega nisu zanimale.

20. On ti je glavni obožavatelj i ti si njegov.

21. Kad si pod stresom ili ljuta, to ga motivira da bude još bolji partner i trudi se pomoći ti da prevaziđeš teške stvari, iako shvaća da se tvoji problemi ne odnose na njega.

22. Ako postaneš zločesta ili kažeš nešto ekstremno usred svađe, ne dopušta da to utječe na način kako te vidi. On zna da se to i njemu može dogoditi u trenutku žara.

23. Kad te povrijedi, tvoju bol shvaća ozbiljno i stvarno obeća da će ubuduće više paziti na tvoje osjećaje.

24. Oslanja se na tebe kad je bolestan, iscrpljen, kad mu treba ljubavi i pažnje.

25. Predan je tome da odvojite svoje slobodno vrijeme kao par. Uspješno balansira između prijatelja i tebe te se također trudi da se svi družite zajedno.

26. Trudi se pozvati te na druženja i poslovne zabave, makar jedini doveo pratnju.

27. Ako negdje ide bez tebe, pošalje ti poruku kako bi volio da si s njim. To ne čini da bi ti laskao nego mu je stvarno sve zabavnije s tobom. Ponekad dođe kući ranije nego treba jer mu nedostaješ.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...