Lekcije iz života

Sjetit ćeš me se jednog dana, ali tada ćeš biti samo davna uspomena

Autor:  | 

Jednog dana nazvat ćeš, ali ti se neću javiti. Poželjet ćeš se prisjetiti kako zvuči moj glas, ali ja ću rado htjeti zaboraviti tvoj.

Jednog dana, ispunit će te žaljenje. Sjetit ćeš se djevojke koju si volio, ali izgubio, jer si bio prezauzet jurnjavom za nekim stilom života za koji si mislio da želiš. Stilom života u kojem su lica lijepih žena kojih se nećeš niti sjećati, i za popijenim buteljama vina u skupim restoranima s prijateljima.

Jednog ćeš dana požaliti što si me izgubio. Požalit ćeš što si mi dozvolio da odem. Tražit ćeš moje lice u gomili stranaca koji pokraj tebe prođu i pitat ćeš se gdje sam, što sada radim, s kim sam.

Jedne noći kada legneš sam vratit će se uspomene na nas. Pitat ćeš se kako je sve pošlo po zlu, vratit će se sve greške koje si napravio, a isto tako ćeš se tako sam pitati, ležim li ja sada u nečijem tuđem naručju?

Jednog dana, tvoja će te obitelj pitati za mene. Pitat će zašto si me odgurnuo, a ti ćeš samo buljiti u pod dok će oni u tišini čekati tvoj odgovor. Oni će te pitati gdje je nestao osmjeh na tvom licu, gdje je nestao sjaj u tvojim očima?

Nedostajat će ti moj osmijeh kada si me nasmijavao. Nedostajat će ti moj pogled koji te gledao pun ljubavi i nade. Razmišljat ćeš o budućnosti koju smo skupa planirali – sve propuštene prilike i avanture koje nismo zajedno iskusili.

Jednog dana ja ću ti nedostajati.

Jednog dana, ti ćeš me se sjetiti, ali ti ćeš za mene biti samo davna uspomena.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...