Lekcije iz života

Što žene zapravo misle kad kažu da žele džentlmena

Autor:  | 

Nemamo nerealno visoka očekivanja. Stvarno ne. Kada čujete da govorimo kako želimo gospodina, možda ga muškarci zamišljaju kao dobro odjevenog čovjeka s neograničenom moći i novcem, ali to nije ono o čemu žene razmišljaju. Nikako.

Ne treba nam neki bogataš koji će nas odvesti u restoran s pet zvjezdica gdje možemo naručiti odležani odrezak i kavijar ( nije da ćemo odbiti, ali). Žena želi muškarca koji će se potruditi da nas izvede na lijep spoj. Može ju odvesti u muzej ili na besplatni koncert u parku na dekici, i ona će biti sretna. Žena želi muškarca koji će se truditi da ona bude uvijek iz duše nasmijana.

Mi (žene) ne trebamo dotjeranog muškarca u odijelu i kravati da pokaže kako je zgodan. Mi samo želimo onog koji će se pojaviti u čistoj, ispeglanoj majici, može čak i u kratkim hlačama, koje nisu za košarkaški teren. Želimo da se on potrudi i odabere outfit u kojem će se on osjećati dobro, da to bira nekoliko minuta, s obzirom na to da nama ženama treba nekoliko sati das e spremimo.

Ne trebamo muškarca koji će nas obasipati komplimentima kako bi nam podigao samopouzdanje u nebo. Mi samo želimo da pokaže zahvalnost za svo vrijeme truda kojeg smo uložile da bi lijepo izgledale. Samo one prave iskrene komplimente. Ne želimo one površne. Oni su beskorisni.

Ne trebamo muškarca koji zna razliku između pribora za jelo od salate do deserta ili da drži laktove van stola dok jedemo. Mi samo želimo da se lijepo odnosi prema osoblju restorana dok su u našoj prisutnosti, te da poštuje nas i sve koji nas okružuju.

Ne trebamo muškarca koji će odbiti druženje s prijateljima ili koji će nam izmisliti priču da ide k baki, a zapravo ide van na pivo s dečkima. Nama je jedino bitno da ne radi budalu od sebe ako popije, te da ne ljubi druge žene ( jer je popio) i moli nas u jutarnjim satima za oprost.

Ne trebamo muškarca koji je djevica, nekoga koji nikada nije stavio ruke na drugu ženu. Mi samo želimo znati da nas ne iskorištava radi seksa. Da on želi upoznati nas kao jedinstvene osobe, a ne samo ljepotu našeg tijela. Želimo znati da niste tip muškaraca koji će nas iskoristiti i ostaviti.

Ne trebamo muškarca koji kuha svakoga dana ili očisti kuću dok nas nema, a nismo mu ni stigle pomoći. Mi samo želimo čovjeka koji djeluje da smo nas dvoje tim. Muškarca koji nam pomaže u kućanskim poslovima i pomaže nam uštedjeti novac za račune.

Uglavnom, kada kažemo da želimo gospodina, mi tada tvrdimo da želimo nekoga tko će nas ravnopravno tretirati. Nekoga koga mi žene zapravo zaslužujemo.


VEZANO: KAKO SU NEKADA OČEVI UČILI SINOVE DA POŠTUJU ŽENE. NEKADA


 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...