LJepota

Naša plus size ljepotica ruši predrasude: “Samo ljubav. Ja biram biti slobodna” :)

Autor:  | 

Lucija Lugomer je mlada žena koja voli sebe, svoje tijelo, voli svoje obline, što poručuje i svim ljudima koji se tako ne osjećaju: “Volite svoje tijelo, jer ono vas nosi”.

Već smo upoznali Luciju kao prvu hrvatsku plus size ljepoticu koja je osvojila modne agencije i van granica Lijepe naše. Nedavno je potpisala ugovor s pariškom modnom agencijom Baker Model Managmeent, to je agencija koja daje priliku prvenstveno mladim Amerikankama, ali kako se dobar glas daleko čuje, oduševljeni su našom Lucijom. Isto tako je britanski Daily Mail pisao o Luciji.

Čini se kako je našoj Luciji ova godina istinski donijela njenih 5 minuta slave. Luciju se često moglo vidjeti i na malim ekranima, jer ona daje snažne poruke ženama koje imaju obline, da se vole i budu ponosne na svoja tijela. Tako je ovoga puta Lucija na svom Instagram profilu objavila sliku sebe u donjem vešu, ponovno s porukom da volimo svoja tijela baš takva kakva jesu.  

 

“Odaberi koristiti dobre riječi. Ni ne znaš koliko nekoga možeš povrijediti samo jednom rečenicom i da ta osoba o toj rečenici može razmišljati zauvijek. Budite pažljivi i prema drugima. Samo ljubav. Ja biram biti slobodna” – mudra je Lucija poručila svojim fanovima na svom profilu.

 

  Ova mlada, prelijepa Zagrepčanka je za Zdravu i Sretnu jedinstvena žena. Bravo Lucija, želimo ti dugu i uspješnu karijeru.  

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...