Lekcije iz života

Znakovi koji jasno pokazuju da ti se on upucava

Autor:  | 

Ponaša li se samo prijateljski ili želi nešto više?

Ponekad se ponašanje muškarca može činiti kao dešifriranje Morseovog koda. U početku misliš kako se samo ponaša prijateljski, ali s vremenom počneš sumnjati kako tu ima nešto više. Dodiruje te. Priča o drugim ženama. Šali se o vama kao o paru.

Ponaša li se samo prijateljski… ili flerta?

Postoji jedan zanimljivi obrazac. Žene obično podcjenjuju interes muškarca, a muškarci precjenjuju interes žena. Obično je odgovor na pitanje flerta li s tobom- da.

Ali postoje iznimke i zadnje što želiš je krivo protumačiti situaciju. Evo 8 sitnih znakova koji ti pokazuju da je njegov interes više od samo platonskog.

1. Zeza se s tobom.

Ode li u tome ponekad predaleko? Ponekad se čak čini da te uvrijedi prije nego shvati da je pretjerao?

Ismijava li te ponekad na čudan način, čak i za stvari koje nemaju smisla? “O Bože.. voliš kruh!?!? Pogledaj kako si smiješna sa svim tim kruhom!”
Ako ovo čini, ne znači da gubi razum. Samo pokušava flertati s tobom u svakoj prilici, čak i kada je očito da je izmislio priliku.

2. Dodiruje te.

Muškarci dodiruju žene kojima žele biti blizu. Od slučajnog dodira po nozi ili leđima do tog da ti pomogne da ustaneš. Bilo kakav dodir je znak da flerta.

3. S tobom razgovara više nego s drugima.

Jesi li primijetila da razgovara uglavnom s tobom kad ste u većem društvu? Muškarci podsvjesno daju svoje vrijeme ženama koje ih zanimaju. I zato su njihovi osjećaji pokazani količinom truda koji ulažu da razgovaraju sa ženom (čak i ako su u društvu drugih muškaraca). Ako primijetiš da on s drugima razgovara tek toliko i stalno se vraća tebi, to nije zato jer ti želi biti prijatelj.

4. Govor tijela.

Riječi su jednako važne kao govor tijela. Provodi li većinu vremena tijelom okrenutim prema tebi, čak i ako su drugi u društvu? Okrene li se natrag tebi nakon što mu je nakratko nešto drugo ukralo pažnju? Završi li uvijek nekako u tvojoj blizini? Ovo sve nije slučajno.

5. Često ga uhvatiš kako te gleda ili ti se smješka.

Tijelo govori i iz daljine. Uhvatiš li ga kako te gleda s druge strane prostorije ili ti se smješka? Gleda li s kime razgovaraš? U društvu će muškarac kojemu se sviđaš stalno razmišljati gdje si i tražiti te pogledom.

6. Predlaže buduća druženja ili aludira da ste par.

Predlaže li ti druženje na festivalu? Inzistira da odeš s njim u kafić? Šali li se o vama kao paru toliko da ne izgleda kao da se šali? Spominje li vaš brak ili djecu u budućnosti? Na ove načine on pokušava vidjeti što ti misliš o tome.

7. Zanimaju ga mnoge stvari o tebi.

Kad muškarac pokazuje interes za mnoga područja tvog života (a pogotovo za status tvog ljubavnog života), to čini s razlogom. Ne dijeli s tobom strast prema astrologiji ili biljkama, nego mu se sviđaš.

8. Seksualne insinuacije.

Ovo je stvarno očiti znak da flerta. Seksualni komentari mogu značiti i da želi samo seks, ali možda mu se i ozbiljno sviđaš. U svakom slučaju, potvrđuje da je zainteresiran za tebe. Muškarce je lakše pročitati nego misliš. Ako kod muškarca primijetiš navedene znakove, flerta i čeka tvoje zeleno svjetlo da nešto poduzme. Zapamti: Žene obično podcjenjuju interes muškarca, a muškarci precjenjuju interes žena. Uglavnom je odgovor na pitanje flerta li s tobom- da.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...