Budi sretna

Što zapravo mislim kad kažem da te volim…

Autor:  | 

Kad kažem da te volim, to znači da čuavm tvoje srce. To znači da te cijenim. To znači da vidim budućnost s tobom.

Kad kažem da te volim, to znači da ti vjerujem svom svojom dušom. To znači da me čini sretnom kad si ti sretan. To znači da te nikada ne želim vidjeti povrijeđenog.
Kad kažem da te volim, nemoj to uzimati zdravo za gotovo.

Meni riječ ljubav nešto znači. Znači puno više od toga da mi se sviđaš ili da sam zaljubljena.

Kad kažem da te volim, to znači da moj svemir ide u tvome smjeru. To znači da prepoznajem koliko sam sretna što te imam. Kad kažem da te volim, to znači da ću te uvijek voljeti.

Ne volim nježno ili polako. Volim jako. Nekad volim reći da volim i previše. Ali radije bih voljela snažno nego labavo. Radije bih voljela previše nego nikada ne voljela.

Kad kažem da te volim, to znači da je buđenje pored tebe moje idealno jutro. To znači da je spavati pored tebe moja idealna noć. To znači da se želim buditi pored tebe s i tobom spavati u svako godišnje doba. Kad kažem da te volim, to znači da zamišljam budućnost s tobom.

To znači da želim biti samo s tobom. Da si mi jedini.

Molim te, pažljivo uzimaj ove riječi. Nemoj se otresti ili mi se nasmijati. Priznaj moju ljubav.

Osjeti je. Prihvati je. Ako se osjećaš kao ja, uzmi moje srce.

Kad kažem da te volim, mislim to. Ne kažem to da bih te usrećila. Ne kažem to kako bih bila romantična. Ne kažem to jer mislim da moram ili mislim da postoji neki rok u kojem se to treba reći.

Kad kažem da te volim, to znači da želim provesti sate u razgovoru s tobom. To znači da s tobom želim ostariti i da ćeš mi biti savršen kad ćeš imati bore. To znači da moja ljubav neće nestati čak i ako mi nestanemo. Moja ljubav prema tebi nikada neće prestati.

Kad kažem da te volim, molim te da mi vjeruješ. Kad budeš spreman reći mi da me voliš, reci samo ako to misliš. Reci samo kad vjeruješ u to.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...