Budi sretna

Uvijek ću biti tu za tebe jer si me naučio kako davati i voljeti

Autor:  | 

Ja ću uvijek biti tu za tebe. Čak i ako budemo odvojeni godinama. Čak i ako će ovaj svijet promijeniti svaki mali dio tebe. Ja ću uvijek u tebi pronaći osobu koju sam jednom voljela, i osobu koja si nekada bio.
Ja ću uvijek biti tu za tebe. Čak i ako budemo oboje u braku s drugim ljudima i s djecom. Čak i ako pokucaš na moja vrata u 5 sati u jutro, jer nemaš kamo otići, ja ću te rado primiti, ja ću uvijek ostaviti otvorena vrata za tebe.

Ja ću uvijek biti tu za tebe. Nije me briga koliko si me puta do sada iznevjerio, nije bitno koliko si puta do sada odlazio. Uvijek ću ti oprostiti i zaboravit ću noći koje sam zbog tebe propatila.

Ja ću uvijek biti tu za tebe, jer to od uvijek želim. Nikad ti neću prestati željeti pomoći ili biti tvoje rame za plakanje. Nikad neću prestati otvarati srce za tebe, bez obzira koliko si ga puta pokušao zatvoriti.


VEZANO: SAMO MI OVO OBEĆAJ – DA ĆEŠ BITI TU


Možda zato što si ti jedini, koji me je naučio voljeti. Ti si jedini koji me učio kako davati, a ne očekivati ništa zauzvrat.

Ti si onaj koji me je učio da je ljubav davanje. Da je ljubav praštanje. Da za svakoga postoji ljubav, čak i ako tvoja ljubav više nije tu pokraj tebe.

Ti si bio moja bezuvjetna ljubav, ti si taj koji mi je pokazao što je moje srce u stanju učiniti i što moja ljubav može napraviti. Bez tebe, ja bi bila izgubljena, ne bih znala što je ljubav i kakav je osjećaj ljubavi. Bez tebe, ja bi bila i dalje pod nekom lažnom iluzijom da je ljubav sranje ili da ljubav ne postoji.

Pa kako onda da ne budem tu kada me zatrebaš. Kako da ti ne poklonim jedan od najjednostavnijih djela ljubavi.

Dakle, ovo je moj vječni zavjet tebi. Uvijek ću biti tu kada me zatrebaš. Ja ću uvijek biti netko na koga možeš računati. Uvijek ću biti ona na koju se možeš osloniti, i ona na koju se možeš pouzdati.
I ako ovo do sada nisi znao, dokle god me imaš, nikada nećeš biti sam.

Dokle god me budeš imao, nikada se nećeš osjećati nevoljenim.


VEZANO: ZA SVE VAS KOJE NISTE IMALE ŠANSU POKAZATI MU SVU SVOJU DOBROTU


 

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...