Budi sretna

Ako se ove stvari s njim čine jednostavnima – onda si na dobrom putu da mu pokloniš srce

Autor:  | 

1. Dopisivanje preko poruka. Ne bi smjela analizirati svaku njegovu poruku. Ne bi trebala tražiti prijatelje da ti pomognu odgonetnuti što je mislio. Ako je pravi, vaš razgovor će teći lagano. Bit će zabavan, a ne stresan.

2. Flert. Ako među vama ima kemije, ne bi trebala razmišljati kako zabaciti kosu ili ga dotaknuti. Trebala bi ga moći zezati kao da se znate godinama. Flert s njim je jednostavno prirodan.

3. Iskrenost. Ne bi trebala zadržavati osjećaje jer se brineš da ćeš ispasti očajna. Trebaš biti slobodna i iskrena s njim u vezi svega. Trebaš moći biti iskrena u vezi onoga što želiš. Onoga što si prošla. U vezi svega.

4. Razmišljanje o vašem odnosu. Ne bi trebala interpretirati miješane znakove. Ne bi trebala pogađati kako se osjeća. Ako ste pravi jedno za drugo, priznat će svoje osjećaje. Neće se skrivati.

5. Ljubljenje. Ne bi trebala brinuti o zadahu ili okusu tvoga jezika. Ako je onaj pravi, samom ćeš razmišljati o njemu i tom trenutku.

6. Izgled. Ne bi trebala tražiti savršenu modnu kombinaciju. Ne bi se satima trebala šminkati jer želiš da on misli kako si lijepa. Zbog njega se uvijek trebaš osjećati lijepa, čak i kada si u trenirci.

7. Planiranje izlazaka. Ako se razumijete, lako ćete dogovoriti mjesto izlaska. Spomenula si da voliš životinje? Odvest će te u zoološki vrt. Jednostavno je.

8. Teme za razgovor. Ako ste kliknuli, ne trebate se pripremati za spoj i smišljati teme. Prirodno ćete znati što reći, bilo da se radi o konobaru ili autocesti. Neće biti neugodne tišine.

9. Svađe. Svađe nikada nisu zabavne, ali svađe s pravom osobom nisu tako strašne. Ljudi koji su jedno za drugo nađu način da civilno razgovaraju i smisle kompromis.

10. Nalaženje vremena da se vidite. Ne bi trebalo proći nekoliko tjedana da se ne vidite jer ste oboje prezauzeti. Kad ti se netko zbilja sviđa, nađeš vremena za njega. Bez obzira na zauzet raspored, smislit ćete nešto.

11. Igrice. Onaj pravi neće se praviti nedostižan niti satima čekati da ti odgovori na poruku. Zapravo, kad nađeš nekoga tko želi s tobom biti zauvijek, nema više igrica. Veza će biti izravna i prava.

12. Seks. Ne bi trebala osjećati pritisak da spavaš s njime. Nakon seksa se ne bi smjela osjećati iskorišteno. Seks nije obaveza. Seks bi trebao biti blagoslov. Osjećaj kao da je sve kako treba biti.

13. Reći “volim te.” Ove riječi nisu strašne ako je on onaj pravi. Nećete oklijevati da ih kažete jedno drugome i znat ćete da se oboje tako osjećate.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...