Budi sretna

Možda želim više od seksa (i možda je to sasvim u redu)

Autor:  | 

Drago mi je što mi naš odnos nije značio ništa. Bez obzira kakav je bio, kako je započeo ili završio, bio je beznačajan.

Kada bih dobila što sam htjela, podsjetila bih se da mogu dobiti u životu sve što poželim. Sama pomisao na to me ispunjavala. Ne može li privlačnost biti jednostavno sirova i nekomplicirana? Može li seks biti samo seks?

Nisam vidjela ništa loše u ljubljenju u noćnim barovima, nije me zanimalo tko bi me mogao vidjeti u strastvenom zagrljaju ispred vlastitog stana. Nisam vidjela ništa loše u lažiranju nevinih pogleda koji kao da su sramežljivo pitali „je li ovo pametno?“ kada sam zapravo mislila „Koga briga, idemo!“.

Ti odnosi ne bi bili duboki ni posebno lijepi. Neki muškarac i ja, živjeli bismo u trenutku i igrali se jer smo tako htjeli. Nije mi se morao sviđati i sutradan. Nije me morao zvati kako bi mi potvrdio da smo se zabavili. Nije me smetalo ako mi nije dao poljubac za laku noć. Dobila sam što sam htjela.

Uzbuđenje bez ikakvih očekivanja. I sa tim sam bila sasvim u redu.

Sviđalo mi se živjeti život bez pritisaka. Moji su dani bili poletni, mladi I slobodni. Nitko me nije zbunjivao. Svidjelo mi se ne pripadati nikome. Sama pomisao da bih se mogla boriti s raznim emocijama u životu nije mi se dopadala Baš zato mi nikada nije bilo čudno kad bi mi muškarci govorili “Nisam zainteresiran za nešto ozbiljno trenutno” Ili “Upravo sam prekinuo s curom”.

Zapravo sam ih žalila kada bi pomišljali da želim nešto više od njih, samo zato jer su se našli u mom krevetu.

“Sve je u redu”, rekla bih. I zaista, sve je bilo u redu.

Istina je bila da nisam ni sama tražila ništa ozbiljno ili barem ne sa njima. Takvi muškarci imaju imaju posebno mjesto u mom životu-ono rezervirano za samo jednu noć, puno alkohola i divljanje hormona. I to je ok. Nisam tada imala vremena nizašto drugo.

No, takvi odnosi naravno, ne traju zauvijek. S vremenom će se pojaviti onaj pravi i promijeniti te.

Promijenit će sva pravila, slomiti dio tebe koji se odupirao emocijama. Taj netko će ti pokazati što zapravo znači pravi seks. Upravo to se dogodilo i meni. I iako naš odnos nije potrajao, natjerao me da promijenim svoje želje i očekivanja u odnosima.

Prijatelji mi kažu da će mi jedna avantura pomoći da se vratim u staru „formu“. No u tome ne vidim više ništa uzbudljivo. Nekad sam vjerovala u te noći no sada vidim da je seks s emocionalno nedostupnim frajerima bio način da izbjegnem emocionalnu bliskost. Pitam se je li seks s njima bio uopće tako dobar?

Smiješno je kako se osoba može promijeniti. Od one cure koja je bezglavo skakala u nove odnose, postala sam ona kojoj je sasvim u redu biti sama. Drago mi je što sam se promijenila.

Sretna sam jer sada želim više.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...