Gastro

Začin bake Vanje: zdravlje nikada nije bilo ukusnije

Autor:  | 

U moru pojačivača okusa, umjetnih bojila i konzervansa konačno se pojavio netaknuti dragulj prirode – začin bake Vanje. Začin jedinstvenog okusa, sačinjen od isključivo prirodno dobivenih, 100% organski uzgojenih sastojaka.

Imati takvo blago na policama hrvatskih trgovina zaista je rijetkost.

Začin je najčešća stvar koju koristimo u kuhinji, gotovo u svakom obroku. Neobjašnjivo je važno da to što unosimo u organizam svaki dan, u svakom obroku, bude 100%  blagotvorno za organizam.

Zanimljiva je činjenica da svi vodeći začini u Republici Hrvatskoj, osim što sadrže veliki udio “kemije”, osim iznimno velikog udjela soli (50 %), sadrže i pojačivače okusa (MSG) i to do čak 15% (Dr. Mercola, vodeći američki liječnik i pionir svjetske prirodne medicine, pojačivače okusa naziva izuzetno velikim neprijateljem ljudskog zdravlja).


ZDRAVA I SRETNA POKLANJA KOMPLET ZAČINA

15898_300x320r 15899_300x320rJednoj našoj najsretnijoj čitateljici poklonit ćemo obje vrste začina: Začin bake Vanje “Za svaki dan” i “Grill”.

Sve što trebate napraviti je podijeliti ovaj tekst (shareati) na svojem Facebook profilu i poslati nam mail na zdravaisretna@zdravaisretna.hr s naslovom “Želim začin bake Vanje” i u poruci navesti svoje ime i prezime.

Za tjedan dana ćemo isprintati sve vaše mailove, staviti ih u jednu kutiju i izvući sretnu dobitnicu, a o tome vas obavijestiti na našoj Facebook stranici (zato nas lajkajte da ne propustite obavijest).


Začin bake Vanje proizveden je marljivim rukama i višedesetljetnim iskustvom u proizvodnji organske hrane OPG-a Trgovac. Rijetko gdje ćete naići na ljude toliko inspirirane uzgojem zdrave hrane i toliko posvećene porijeklom i kvalitetom svakog sastojka. Njihov začin je plod velike ljubavi i baš zato je toliko ukusan.

Začin dolazi u dvije kombinacije, “Za svaki dan” (za juhe, variva, umake) i Grill (za sva pečenja i marinade).

Malo je reći da Zdrava i Sretna više ne kuha ničim osim sa Začinom bake Vanje.

Začin bake Vanje je dostupan u svim Bio & Bio trgovinama.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...