Lekcije iz života

Priča s porukom: “Znam, večeras nemam što tražiti u tvojoj postelji” :)

Autor:  | 

Nikada se nisam pitao koja je razlika u seksualnom ponašanju između žena i muškaraca niti me ikada interesirao utjecaja Marsa i Venere na isto. Nisam se nikada pitao ni zašto muškarci razmišljaju glavom, a žene srcem.

No, prošli tjedan moja djevojka i smo išli spavati i moj seksualni apetit je naglo porastao. No, ona mi je tada rekla: „Mislim da sad ne želim. Možemo li samo ležati? Možeš li me zagrliti?“

Pitao sam je: “Ljubavi, što se događa?“

I tada mi je odgovorila ono čega se svi muškarci pribojavaju.

“Gledaš me samo kao seksualni objekt za zadovoljavanje svojih fizičkih potreba. Ne mariš za ono što se događa u mojem srcu, u mojoj duši. Ne zanimaju te moje emotivne potrebe koje kao žena osjećam.“

Izrekavši to, pogledala me i dodala: “Zašto me ne možeš voljeti takvu kakvu jesam, bez obzira na to što se događa u našoj spavaćoj sobi?“

Ušutio sam, ali shvatio sam što je htjela reći. Tu noć nisam imao što tražiti u našem krevetu, stoga sam se okrenuo na svoju stranu i zaspao. No, idući dan odlučio sam uzeti slobodan kako kako bi ga proveo s njom. Lijepo smo doručkovali ujutro i zatim otišli u veliki trgovački centar sa različitim trgovinama.

Hodala je od jedne trgovine do druge, isprobavala skupu odjeću, a ja sam je pratio u stopu. Nije se mogla odlučiti pa sam joj samo rekao : “Uzmi sve to.“ Osim novih haljina, htjela je i nove cipele koje će joj pasati uz njih, a ja sam sve odobravao. Zatim smo otišli u zlatarnu gdje je izabrala dijamantne naušnice.

Ono što želim reći jest to da je bila vrlo uzbuđena odvijanjem situacije. Vjerojatno je mislila da je ista posljedica našeg razgovora od prošle večeri i da sam toliko ustrašen da ćemo prekinuti, da su ovo zapravo očajnički potezi koji će to spriječiti. Pokušala je čak kupiti i teniski reket, iako ne zna igrati tenis. Zatitrala je od uzbuđenja kada sam joj rekao: “To je super stvar, draga, uzmi ga!“

Nakon svega, izgledala je da doseže vrhunac seksualnog zadovoljstva. Široki osmijeh raširio se njezinim licem te je promrmljala: “Mislim da je to to. Možemo ići na blagajnu.”

Jedva sam dočekao taj trenutak. I kada je stigao, ne skrivajući svoje nestrpljenje, samo sam odgovorio: “Ne draga, mislim da ne želim!”.
Kada je to čula, prenerazila se, a njezina vilica se spustila od šoka. Uspjela je samo prozboriti:

„Molim?“

Tada sam joj rekao “Ljubavi, želim samo da držiš te vrećice u ruci. To je sve. Imam osjećaj da te zapravo i ne brine moja financijska sposobnost, čini mi se da misliš samo na svoje potrebe koje kao žena imaš.“ I tada, kada sam pomislio da bi me mogla ubiti, nadodao sam sa posebnom nježnošću:

“Zašto me ne možeš voljeti takvog kakav jesam, a ne zbog stvari koje ti kupujem?“

Imam dojam da ni večeras nemam što tražiti u našoj postelji.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...