Lekcije iz života

Roditelji su glavna snaga našeg života, mogu te izvući iz bilo koje rupe

Autor:  | 

Postoje mnoge jednostavne, ali presudno važne riječi, koje moramo češće reći našim roditeljima.

Međutim, mnogima od nas je to teško učiniti. Dok ne postanemo i sami roditelji. Rijetko mislimo o svim onim naporima, koje su naši roditelji uložili u nas kako bi mi postali bolji ljudi.

Nemojte čekati pravi trenutak da dođe, recite ove riječi svojim ljubljenim roditeljima već danas!

Mislim na vas svaki dan svog života.
Čak i ako sam zauzeta i umorna, ja uvijek mislim na vas. Uvijek ću osjećati tu posebnu povezanost koju imamo.

Ja sam ponosna što sam vaše dijete.
Naravno, nisam morala ni pitati, možda ponekad nisam ni zaslužila, a vi ste uvijek bili tu za mene. Dali ste mi sve i naučili me sve što sam trebala saznati da postanem neovisna i jaka osoba koja sam danas.

Cijenim svaku sitnicu što ste učinili za mene.
Ima toliko onih malih stvari koje ste učinili i koje i dalje radite za mene. Nisam vam rekla ” hvala ” kad sam trebala, ali to ne znači da sam ih uzela zdravo za gotovo ili da ih nisam primijetila. Duboko sam zahvalna na svemu. I samo da znate, da ne mogu ni zamisliti svoj život bez vas.

Poznajem vas.
Znam da nitko nije savršen, i da smo svi mi samo ljudi. Vas ste dvoje imali svoje vlastite probleme i teškoće koje ste morali okusiti, ali ste ipak bili dovoljno hrabri da me imate, a to je vaš najbolji poklon meni. Uvijek ste me podržavali u svim mojim nastojanjima, a to je razlog zašto se sada osjećam jakom i imam dovoljno hrabrosti da krenem naprijed u životu.

Strašno mi nedostajete.
Sada sam daleko od vas, zauzeta oko svoje karijere i pokušavam i sama izgraditi svoju obitelj. Iako sam kilometrima daleko sada, jako mi nedostajete. Vjerojatno se nisam trebala preseliti toliko daleko od vas, ali znam da ste oduvijek željeli najbolje za mene. Uvijek ste me poticli da slijedim svoje ciljeve i da se zauzmem za svoje snove. Zato dajem sve od sebe kako bi vi bili ponosni na mene.

Zbog vas sam bolja osoba.
Nisam razočarala ni sebe ni druge; uspjela sam postati velikodušna i snažna, jer ste vas dvoje oduvijek njegovali pristojnost i ljubaznost u mom srcu.

Ne postoje riječi koje mogu izraziti moju ljubav vama.
Uvijek ste mi govorili da djela govore mnogo više od riječi. Znam da govore. No, čak i ako sam htjela verbalno izraziti svoju ljubav vama, ne postoje riječi koje to mogu istinski prikazati.

Sve što ste morali žrtvovati zbog mene je uvijek tu u mojoj glavi i u mom srcu.
Svaki roditelj voli svoje dijete, ali nije svatko u mogućnosti staviti svoju djecu na prvo mjesto, a u isto vrijeme žrtvovati svoje interese. Ali vi ste to učinili. Svaka odluka koju ste morali donijeti, u prvom redu ste stavili što je za moje najveće dobro.

Moj najveći strah je da ću vas jednog dana izgubiti
Znam da moram prihvatiti činjenicu da nećete biti tu zauvijek, kao što nitko od nas neće. Jednog dana ću postati osoba bez roditelja, i to me najviše plaši. Znam da ću morati ići svojim putem, čak i kada vas više ne bude. No, nisam siguran hoću li se ikada pomiriti s time.

Žao mi je.
Znam da sam napravila puno pogrešaka, ali svaki put kada sam zabrljala, naučila sam nešto novo. Žao mi je ako sam izazvala štetu vašim dragim srcima. Nikada to nisam učinila namjerno. Sada znam da sam se tada  ponašala kao razmaženo dijete.

Uvijek ćete biti moji najbolji prijatelji.
Vi ste jednostavno nezamjenjivi. Uvijek ćete biti oni prvi s kojima ću htjeti podijeliti svoje posebne trenutke.

Vi ste moji heroji.

Dali ste mi toliko lijepih uspomena koje ću uvijek uzeti u obzir da ste moji heroji. Ne samo da ste mi poklonili život, već ste uvijek bili tu kada sam vas najviše trebala.

Moja djeca će uvijek biti neodvojiv dio vašeg života.
Moja djeca nikad neće biti pre daleko od vas. I znam da će biti jako sretni što vas imaju za baku i djeda i da mogu podijeliti svoje sretne trenutke s vama.

Vi ćete uvijek biti u mom srcu.
Vi ćete uvijek ostati sa mnom u mom srcu. Ja ću cijeniti svoje uspomene na vas. Znam da ćete uvijek ostati uz mene, čak i kad kažemo naše posljednje zbogom.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...