Zanimljivosti

Prilika koja se ne propušta: hit blagdanski popust od 20% na sve madrace, krevete, podnice… plus poklon vrijedan do 500 kn

Autor:  | 

Drage naše dame, Zdrava i Sretna predstavlja vam ekskluzivnu priliku, najveću hit blagdansku akciju u Ergoactiv salonima u Rijeci i Zagrebu.

Sve do 15. siječnja, madraci vrhunske kvalitete, kreveti jedinstvenog dizajna napravljeni od hrvatskog drva, podnice, jastuci – apsolutni cijeli asortiman – sve je na sniženju od 20 posto.

Mi sa Zdrave i Sretne smatramo da je ovo prilika koja se ne propušta i definitivno ćemo provjeriti što je sve u ponudi.

A najbolje od svega, uz svaki kupljeni madrac (uz koji ide popust od 20 posto) dobivate i poklon koji može biti vrijedan i do 500 kuna.

I još će vam super ekipa iz Ergoactiva besplatno dostaviti i montirati u Zagrebu i Rijeci (i bližoj okolici) sve što ste kupili.

Mi inače volimo takve manje, ali visoko specijalizirane salone koji pomno biraju što će vam ponuditi, jer su stručni, znaju što rade i svaki njihov proizvod se po omjeru cijene i kvalitete ne može mjeriti sa “konfekcijskom” ponudom koju nude veliki shopping centri.

Primjerice, u Ergoactiv salonima, madrac iste kvalitete je 30 posto jeftiniji nego nekim trgovačkim centrima.

Osim toga, Ergoactiv će uskoro jedini u Hrvatskoj imati novu liniju madraca od 100 posto prirodnog lateksa, a to je jedna od najzdravijih podloga na kojoj možete spavati.

Provjerite i njihov Ergokids madrac, stvoren posebno za djecu i to prema uputama cijelog tima ortopeda – a to je jedinstven proizvod u cijeloj Europi. Riječ je obostranom madracu koji dijete može koristiti sve do svoje 16. godine, a njegov dizajn posebno je osmišljen da svojom podlogom potiče najzdraviji razvoj mlade kralježnice.

I za kraj želimo istaknuti nešto što nam je jako važno. Znate onaj osjećaj kada po velikim centrima tražite krevet ili madrac, ne znate smijete li ga isprobati ili ne, a na vidiku nigdje nema nekoga koga bi pitali? A onda kada ga i pronađete, niste sigurni koliko zna o madracima i što bi vam preporučio (jer inače možda radi na odjelu za kuhinje). Nas takav pristup zamara.

U Ergoactivu nema klasičnih prodavača, već dobivate svog stručnog osobnog savjetnika koji zna odgovor na svako vaše pitanje, uvijek ima strpljenja, ali ono što je najvažnije – svaki izloženi madrac, krevet, podnicu, poznaje “u dušu” i uvijek će vam znati preporučiti točno ono što želite, i to najkvalitetnije što možete dobiti u rangu cijene koju ste planirali platiti.

Njihovu cijelu ponudu možete pogledati na www.ergoactiv.net ili dogovoriti svoj posjet salonima – svi kontakti su ovdje.

Toplo preporučamo Ergoactiv jer stvarno nude najbolje i najzdravije proizvode ikada stvorene za spavaću sobu.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...