Lekcije iz života

Muškarci otkrivaju kako su se promijenili otkad su pronašli “onu pravu”

Autor:  | 
 1. “Moja supruga me uči darežljivosti svakoga dana. Pritom mislim na nesebično davanje, a ne ono koje činiš da bi se osjećao dobro. Njezina ljubaznost me inspirira da budem bolja osoba.”
 2. “Strpljenje. Kad skoro sve činiš s jednom osobom, lako je naučiti se strpljenju.”
 3. “Iskreno, mislim da sam postao puno bolji u krevetu. Mislio sam da će brak uništiti naš seksualni život, ali ga je učinio boljim. Brak je najbolja zona komfora, a kad to imaš, spreman si pokušati… sve.”
 4. “Mislim da me brak naučio značenju kompromisa. Mislio sam da je kompromis odustajanje od onog što želiš, ali kompromis je uzimanje u obzir tuđih potreba i želja umjesto svojih.”
 5. “Moja osobna higijena se okrenula za 180. Češće se tuširam, brijem, nosim čisto donje rublje. Jednostavno je čišće sve što ima veze s mojim tijelom.”
 6. “Prihvaćanje. Ne samo moje supruge, nego života općenito. Ona mi je pomogla prigrliti neuspjehe.”
 7. “Jedem zdravije. Znam razliku između špinata i rikole.”
 8. “Manje piva…i viskija, zbog čeg se iznenađujuće osjećam puno bolje.”
 9. “Mislim da sam manje nesiguran. Imaš neku osobu koja zauvijek želi biti s tobom i zato se osjećaš voljeno kao što nikad nisi. Drugačije je u dobrom smislu.”
 10. “Mislim da me brak nije drastično promijenio. Prije braka smo supruga i ja bili zajedno 10 godina tako da smo sazrijeli prije. Mislim da je to bilo od velike koristi. Potpuno smo poznavali jedno drugo, nije bilo iznenađenja zbog kojih bismo mislili: „Ajme, za koga sam se ja oženio?!”
 11. “Financije. Svjesniji sam koliko i na što trošim. Dijelimo novac, ali i svatko ima svoj. Onaj koji dijelimo ne trošim na gluposti.”
 12. “Moji prijatelji misle kako odjednom imam odgovore na sva pitanja u vezi odnosa, samo zato što sam se oženio. Ja sam suprug, a ne ljubavni trener.”
 13. “Više se družimo s prijateljima koji su u vezi. A kad se družimo s nekim samcem, druži se jedno od nas, a ne mi kao par. Koncept trećeg kotača je stvarno grozan.”
 14. “Ravnoteža između posla, prijatelja, obitelji i supruge. Naučiš se davati svima.”
 15. “Naučio sam da su male stvari stvarno važne. Bilo da se radi o tome da pokupim ručnik s poda, napravim više kave za nju ili nešto treće. Male stvari znače i ona ih stvarno primjećuje.“
 16. “Najvažnija promjena je što priznam kad pogriješim. Poniznost i skromnost. Prije braka nisam bio takav.”
 17. “Shvatio sam koliko je rijetko naći nekoga zbog kog si pravi sretnik i koliko je rjeđe da ta osoba osjeća isto. Moja supruga je najnevjerojatnija osoba koju poznajem i zato sam zahvalan što mogu s njom provesti ostatak svog života.”

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...