LJepota

Predivna transformacija bake Mare (koja se ne sjeća kad joj je šminka zadnji put krasila lice)

Autor:  | 

Baka Mara ima 79 godina, blagi pogled kroz koji izvire iskustvo života, naviknuta na nošenje marame ispod koje se, išarane borama, kriju lijepe prirodne crte lica.

Baku Maru nitko nikada u životu nije našminkao, ako je i nekada davno, kako kaže, koristila šminku, onda to nije bilo ništa posebno.

“Bila su to neka druga vremena, drugačija sredina”, skromna je baka Mara.

baka1

© Studio HEDONIST

Međutim, Zdrava i Sretna je u suradnji sa salonom “Smart” u zagrebačkoj Malešnici priredila gospođi Mari veliko znenađenje: totalni makeover.

U toj preobrazbi glavnu je riječ vodila profesionalka – vizažistica Antonela, vlasnica salona “Smart”.

baka-kolaz

© Studio HEDONIST

hedonist-logoSve fotografije su vlasništvo studia “HEDONIST”, autor D.G. B., i korištene su uz njihovo odobrenje. Više o studiju “Hedonist” (Zagreb, Ante Topić Mimare 14), možete saznati na njihovoj Facebook stranici i na www.foto-hedonist.info

 

Tako je Antonela odlučila pokazati baki Mari da godine nisu važne ni frizuri ni za make-up. Antonela je pomladila baku Maru za barem 15 godina, vratila joj žar očima, osmjeh na lice.

Gospođa Mara je bila tako iznenađena i sretna, da nije mogla ni sama vjerovati da je to ona. Izgrlila me, izljubila, bezbroj puta zahvalila, njen ju muž nikada nije video tako sređenu, jer se ni ne sjećaju kad je zadnji put njeno lice krasila šminka.”, rekla je Antonela kojio su malo u zbog sreće bake Mare zasuzile oči.

baka-zadnja

© Studio HEDONIST

Antonela je profesionalna stilistica već 18 godina. Kroz njene ruka u salonu “Smart” prošle su žene raznih profila. Od mladih dama, poduzetnica, žena kojima je obitelj na prvom mjestu, a vole se uređivati, pa do žena u najboljim 80-tim godinama. Antonela svakoj klijentici prilazi sa strašću promjene njihova izgleda i zadovoljstva na licima.

“Žena se osjeća jako lijepo kad se naglase njene crte lica . Svaka žena je lijepa, a sa šminkom istaknemo njenu ženstvenost, čak i kod nekih seksepilnost koju nisu znale same otkriti. Šminkanje me čini jako sretnom i kada uzmem svoj kist u ruke odlazim u neki drugi svijet. Svijet mašte gdje mogu pokazati svoju kreativnost i sve ono što jednoj ženi treba.” – istaknula je Antonela.

Za kraj je istaknula kako je svaka žena je lijepa, senzualna i sama po sebi posebna, a poručuje svima da svoju ljepotu ne skrivaju nego da ju istaknu lijepom frizurom i svoju senzualnost naglase šminkom.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...