Budi sretna

U 2017. budi ona kojoj je stalo

Autor:  | 

2017. godina je godina za preuzimanje kontrole nad vlastitim životom.

2017. je godina da kreneš vlastitim putem. Godina u kojoj ćeš prepoznati svoj potencijal, u kojoj nećeš tražiti dopuštenja, u kojoj odgovor “NE“ ne postoji.

U 2017.godini prestaješ lagati samu sebe. Ako želiš ljubav, prestani misliti da se ljudi koji su ti slomili srce mogu promijeniti. Ne mogu i ne žele, stoga ako želiš nešto posebno moraš se prestati zadovoljavati sa onima koji vole na pola. Ako želiš sreću, prestani ju čekati na vratima.

Ako želiš sreću, stvorit ćeš je sama. Moraš izgraditi svoj život oko stvari koje ispunjavaju tvoju dušu. Ako želiš biti bolja osoba, radi na tome, ne čekaj da promjene padnu s neba. Budi bolja prijateljica, bolja ljubavnica. Učini sve što je potrebno.

2017. godina je ona u kojoj ćeš dokazati da imaš svaki razlog biti u njoj. To je godina u kojoj ćeš napokon priznati da si ti jedina osoba koja definira vrijednosti u svojem životu, jedina koja zna koliko vrijedi.

2017. godina je godina u kojoj strastveno vjeruješ da si sposobna ostvariti svaki svoj san koji drugi nazivaju preambicioznim, prevelikim ili preteškim. Dokaži im suprotno. Izbori se za svoje želje, pokaži što možeš učiniti sa vatrom koja izgara u tebi.

2017. godina je godina u kojoj ti je stalo. Stalo ti je do stvari koje radiš, odnosa koje imaš, života kojeg gradiš. To je godina u kojoj ćeš, hrabro i odvažno, reći drugima kako se osjećaš. Godina u kojoj ćeš se izboriti za sebe, slaviti one koji su ostali uz tebe. 2017. godina je ona u kojoj si preplavljena emocijama, u kojoj se ne ispričavaš zbog svog sjaja, zbog glasnih otkucaja svog srca.

  1. godina je godina za let čak i ako su ti krila svinuta.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...