Budi sretna

Znakovi koji pokazuju da te tvoje slomljeno srce promijenilo na bolje

Autor:  | 

 

 1. Postala si opreznija kada pristupaš muškarcima koji ti se sviđaju. Ideš korak po korak ne bi li se uvjerila da ste na „istoj valnoj duljini“ prije donošenja bilo kakvih zaključaka.
 2. Postala si suzdržanija, ali u pozitivnom smislu. Nisi odustala od ljubavi, ali svoje srce čuvaš za onog tko će ga znati cijeniti.
 3. Ne ignoriraš alarmantne situacije bez obzira koliko ti se netko svidio. Ili se suočavaš s njima ili ih napustiš umjesto da smišljaš izgovore ili se pretvaraš da ti ne smetaju.
 4. Prestala si davati prilike svom bivšem jer si ga preboljela i sada znaš zašto nije bio osoba za tebe.
 5. Ako je netko onaj pravi, znaš da ćeš to osjetiti i znati. Nema potrebe da svoje vrijeme trošiš na analize, nagađanja ili ispitivanja.
 6. Više ne izlaziš na spojeve kako bi popunila neke svoje praznine ili zato jer se osjećaš usamljeno. Animiraš se drugim stvarima dok ne stigne onaj koji ti se istinski sviđa.
 7. Ne bojiš se mogućnosti da tvoje srce bude opet slomljeno. Znaš da je to rizik svakog odnosa, ali isto tako znaš da si sposobna preživjeti sve.
 8. Ne boriš se za ljude koji se ne bore za tebe. Naučila si pustiti one kojima nije stalo.
 9. Više ne vjeruješ u polovične odnose. Sada znaš da ljubav ne može biti polovična, a da takvi odnosi pokazuju koliko je netko ozbiljan kada si ti u pitanju.
 10. Znaš kak prigrliti samački život i uživati u svim stvarima koje ne možeš raditi kada si u vezi.
 11. Ulažeš više u druge odnose u tvom životu-prijateljske, obiteljske…
 12. Naučila si da zaljubljenost nije garancija opstanka veze i da je privremena. Sada tražiš kvalitete koje mogu trajati.
 13. Upoznala si samu sebe bolje i to ti pomaže u donošenju ispravnih odluka po pitanjuonoga što tražiš u partnerima.
 14. Ostaješ pozitivna i nastavljaš vjerovati u ljubav čak i nakon slomljenog srca jer znaš da su to sve nužne etape na putu do prave ljubavi.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...