Budi sretna

Predivna ženo, zaslužuješ biti više od njegove dobro skrivene tajne

Autor:  | 

Samo zato što naš odnos nismo nikada definirali, nazvali pravim imenom, ne znači da između nas nije bilo ničega. Imala sam puno takvih odnosa i većina od njih nije se nikada pretvorila u ljubavnu oluju, nalik onoj koju ti i ja stvaramo.

Ne mogu ni opisati kako sam se osjećala kada bih se s njim našla u istoj prostoriji. Vrućina, elektricitet i savršena alkemijska kombinacija. Ponekad se plašim da bi ta ista kemija preuzela moje tijelo ako bih se ikad našla u njegovoj blizini.

Upoznala sam ga u svojim osnovnoškolskim danima, a prvi put smo se poljubili kada mi je bilo 18 godina. Bio je to intenzivan osjećaj kojeg pamtim do danas. Prošlo je nekoliko godina otada, a tijekom tog perioda uvijek je bio tu, uz mene. Ponekad kao prijatelj, ponekad više od tog. Ni danas ne znam kako bih nazvala njegovu ulogu u mom životu. On je bio netko za kime sam godinama čeznula, zvijezda koju nisam mogla dosegnuti. Za njega nikada nisam bila ništa više od toplog tijela i dobrog društva, a ponekad sam bila i njegova dobro skrivena tajna.

Ponekad mi toliko nedostaje. Mislim na njega više nego što bih trebala, puno više nego što zaslužuje. U tim trenucima, prisjećam se pjesme koju sam napisala o njemu. Tih 6 specifičnih stihova javljaju se u mojoj glavi svaki puta kada pomislim na njega:

“Nismo bili ljubavnici,

a ni prijatelji.

Mi smo bili bol  između redaka,

Koja boli posvuda.

Mi smo bili najljepše riječi o ljubavi,

Koje jedno drugome nikada nismo izrekli.“

No, ipak mislim da je oduvijek znao što smo bili, a bili smo nedefinirani jer je zapravo on bio taj koji našem odnosu nije htio dati ime. Dugo vremena, njegovo je ime bilo ispisano na mojem srcu, predugo sam htjela držati njegovu ruku u svojoj. Htjela sam biti više od njegove prijateljice koja  povremeno s njim dijeli postelju.

Znam da me volio na svoj način, a ja sam s vremenom naučila gledati ga kao prijatelja, starog prijatelja. Prijatelja do kojeg mi je duboko stalo čak i sad. No prije toga, bilo je teško biti djevojka  koja mu je samo prijateljica, samo dio njegovih sumnji.

Sve smo kraljice i kada naša srca vrište jer žele više, trebali bismo ih poslušati. Savršeno je u redu imati jednostavnu, neobaveznu i zabavnu vezu kada ista ne uključuje emotivni rizik.  No kada izgaraš za nekim koga ne možeš imati , za nekim tko ti ne može dati što zaslužuješ, moraš paziti na svoje srce i pronaći onoga tko će to znati. Ti, predivna djevojko, zaslužuješ biti više od skrivene tajne, toplog tijela i kože koja muškarcu neće biti ništa više od utjehe.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...