Lekcije iz života

7 stvari koje mudra žena ne zahtijeva od svog muškarca

Autor:  | 

Mnoge žene misle kako im muškarci duguju nešto.

Takav pristup ljubavnom odnosu može biti opasan i poguban, kada je u pitanju održavanje povjerenja i uzajamnog poštovanja. No, nažalost, takve žene to shvate tek kada bude prekasno.

Zdrava i sretna ti donosi stvari koje mudra žena ne zahtijeva od svog partnera i što ti ne bi trebala zahtijevati.

  1. Da pazi na tebe

Da je hrani, oblači, zabavlja i slično. Muškarac ima obavezu paziti i brinuti se za svoju djecu te isto vrijedi i u obrnutom slučaju. On može birati da se brine o tebi, no to nije obavezan.

  1. Da se odrekne onoga što voli

Mudra žena baš nikada neće tražiti od partnera da se u potpunosti odrekne svog posla, hobija ili snova, kako bi što više vremena provodio s njom. Mudra žena zna da će tako svog muškarca učiniti nesretnim.

  1. Da se odrekne prijatelja i obitelji

Čak i ako se ne slaže s njima, ova žena zna da njezin muškarac treba te ljude u životu i da su oni bili ovdje i prije nje. Tako ona pokazuje kako ih poštuje, čak i ako misli da imaju loš utjecaj na njega.

  1. Da dijeli iste interese s tobom

Ako ti želiš na tečaj plesa, a on mrzi sve vezano uz to, on će te odbiti, a ti nemaš pravo inzistirati da ide negdje gdje ne želi. Samo zamisli kako bi tebi bilo da te forsira da radiš nešto što ti nije ugodno. Ne morate dijeliti baš sve interese kako bi vam veza bila zdrava i kvalitetna.

  1. Da bude nešto što nije

Drugim riječima, mudra žena ne traži od svog partnera da se u potpunosti promijeni, već ona utječe na njega tako da postane najbolja verzija sebe. Muškarac će tako cijeniti ženu koja ga prihvaća onakvim kakav on jest.

  1. Da ignorira ostale žene

Muškarci ne mogu ne primjećivati druge žene jer je to suprotno njihovoj prirodi. Što prije prihvatiš tu činjenicu, to bolje. Naravno, to ne znači da bi mu trebali tolerirati flertanje s istima, no poštedi se nepotrebne drame.

  1. Trebaš mu vjerovati

I za kraj ostavljamo najvažnije: mudra žena ne traži stalne dokaze ljubavi i poštovanja od partnera. Osim toga, ona ne traži njegov mobitel na pregledavanje, šifre od društvenih mreža i slično. Ona mu vjeruje u punom smislu te riječi i sigurna je u njegovu ljubav.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...