Budi sretna

Bogati smo jer imamo jedno drugo

Autor:  | 

Neku večer smo bili u jednoj trgovini prepunoj ljudi i On me još jednom uspio iznenaditi. Došli smo na blagajnu i prodavačica nas je upitala želimo mi kupiti kremu za ruke i još nešto što se nalazilo pored nje. Odgovorila sam kako već oboje imamo kod kuće.

Ona je na to u šali rekla: “Onda ste vi bogati ako to sve imate.“ Na to je On odgovorio: „Bogati smo jer imamo jedno drugo.“ Nakon tog me poljubio. Ostala je bez riječi, a onda rekla kako se to rijetko može čuti u današnje vrijeme.

Obožavam kod Njega tu iskrenost, to što ga nije briga što će netko drugi misliti ili reći. Većinu muškaraca bilo bi sram tako nešto reći u javnosti, ali ne i Njega. Uvijek me grli i ljubi kad smo negdje, drži me za ruku i usred šetnje me približi k sebi da bi mi rekao koliko mu značim. Nije važno jesmo li sami ili je oko nas tisuću ljudi. U tim trenucima postojimo samo mi.

Nemojte me krivo shvatiti, mi nismo jedan od onih ljigavih parova koji plaze jedno po drugom i to nam svi kažu. Kod nas se vidi i osjeti prava ljubav. Ona iskrena i čista. Ona za kakvu riječi nisu dovoljne. To nije samo fraza, nego nas dvoje stvarno ne možemo opisati jedno drugome ni ostalima koliko se volimo.

Jučer navečer smo se pogledali, pauzirali seriju koju smo gledali i samo se počeli stiskati da si budemo blizu. Pokušavali smo objasniti jedno drugome koliko se volimo, ali smo zaključili da „volim te“ ne znači ništa i ne može opisati naše osjećaje. Kao ni ostale riječi. Jednostavno nije dovoljno.Obožavam našu ljubav. Obožavam Njega. Obožavam sve Njegove mane i vrline.

Obožavam načine na koje me dodiruje. Kad mi nježno makne kosu s lica, kad mi priđe s leđa i čvrsto me zagrli, kad me iz čistog mira povuče blie k sebi, kad me poljubi u čelo, kad nasloni svoje čelo na moje i gleda me duboko u oči, kad me poljubi u obraz dok nešto radim, kad me poljubi u rame, kad me podigne za vrijeme zagrljaja ili kad naslonim glavu na Njega, a On me mazi.

S Njim želim u vječnost. Ako postoji više života, nadam se da smo u svakom životu zajedno. Ako postoji bilo što nakon smrti, nadam se da će nam duše ostati zajedno. Jer ponekad oboje i imamo osjećaj da je tako i da se već poznajemo.

Svakoj ženi koja ovo čita (a i muškarcu) želim osobu s kojom će željeti u vječnost. Osobu s kojom je svaki trenutak prekrasan, a teški trenuci postaju puno lakši. Jer apsolutno svatko to zaslužuje. Iskreno to mislim. Ti to zaslužuješ.

Za dnevnu dozu naše ljubavi, motivacije i svakodnevnog života, pridruži nam se novootvorenoj Facebook stranici https://www.facebook.com/marijaiadrian/

Veselimo ti se  :)

Marija & Adrian

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...