Budi sretna

Budi s nekim s kim se osjećaš sigurno

Autor:  | 

Budi s nekim zbog kog se osjećaš ugodno u prostoriji punoj ljudi koje ne poznaješ. S nekim tko te neće ostaviti da sama stojiš u kutu i buljiš u mobitel zbog neugode. S nekim tko neće pustiti tvoju ruku dok ne budeš opuštena.

Budi s nekim pred kim ti je ugodno ogoliti dušu. Budi s nekim  kome vjeruješ. S nekim zbog kog se nećeš preispitivati je li u redu otvoriti mu se u potpunosti.

Budi s nekim tko će ti se približiti tijekom gledanja horor filma, jer će ti njegov dodir umiriti strah. S nekim tko te umiri dodirom ruke i zagrljajem. S nekim tko te podsjeća da će sve biti u redu dokle god ste zajedno.

Budi s nekim tko zna kako te umiriti kad imaš napad panike ili si pod stresom. S nekim tko neće dopustiti teškim vremenima da vas udalje. S nekim s kim ćeš se još više zbližiti kad mu pokažeš svoje najružnije emocije.

Budi s nekim s kim se osjećaš sigurno dok sjediš na mjestu suvozača. S nekim tko ne vozi kao manijak. S kime znaš da ćeš stići u jednom komadu. S nekime kome ćeš vjerovati toliko da možeš zaspati dok te vozi na putovanje.

Budi s nekim tko će te umiriti po noći kad se prestrašiš nečega. Nekime tko će te čvrsto zagrliti i pobrinuti se da si pokrivena. S nekime kome povjeravaš najljepše snove i najružnije noćne more.

Budi s nekim tko će se pobrinuti da se osjećaš što bolje u ne baš ugodnim situacijama. S nekim tko će zamoliti mamu da ti napravi omiljeno jelo kad prvi puta dolaziš k njegovima. S nekim tko će ti slati poruke da vidi jesi li dobro. S nekim kome je zbilja stalo.

Budi s nekim zbog kog ćeš se osjećati sigurno kad hodate kroz sumnjiv kvart. S nekim na koga možeš računati kad naiđeš na opasnost. S nekime tko bi umro ako bi to značilo da ti preživiš.

Budi s nekim tko te ne bi povrijedio ni u snovima. S nekime tko se naljuti više od tebe kad te povrijedi netko blizak. S nekime kome je više stalo do tvog osmijeha nego do vlastitog.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...