Lekcije iz života

Nadam se da je vrijedna toga

Autor:  | 

Iako nikad neću shvatiti zašto si se vratio svoj bivšoj koja ti je slomila srce, nadam se da je vrijedna toga.

Nadam se da je vrijedna svih uspomena koje smo mi imali, a koje sada pomalo nestaju.
Nadam se da je vrijedna što si izgubio moje poštovanje.
Nadam se da je vrijedna boli koju si mi nanio.  

Nadam se da je vrijedna svih suza koje sam isplakala posljednjih nekoliko dana, jer i ti i ja znamo da ja nikad ne plačem.
Nadam se da je vrijedna osjećaja kojeg sam osjetila kad sam pročitala riječi “Volim te” koje si napisao kao dio na njenoj rođendanskoj čestitki.
Nadam se da je vrijedna toga što si joj svaki rekao “hvala na svemu”, a ja sam se osjećala toliko glupom što sam uopće pomislila da ćeš mene voljeti na isti način meni kao što si volio nju.

Najviše od svega, stvarno se nadam da ćeš i dalje smatrati da je vrijedna, kada shvatiš da si bacio sve što smo nas dvoje imali, zbog nje.
Nadam se da ćeš shvatiti da sam te voljela više od svega, i brinula se o tebi više nego što će ona ikada.

Nadam se da ćeš jednom shvatiti da sve što sam željela je da budem tu za tebe.
Nadam se da ćeš shvatiti da sam cijeli svoj život okrenula naopačke samo da ti budem blizu, za svaki slučaj da ćeš možda doći k meni ako ti netko zatreba.

Nadam se da shvaćaš da sam upravo provela posljednjih deset mjeseci svog života potpuno posvećena tebi, a tebi je jedva bilo stalo.

S vremenom ću morati prestati osjećati povrijeđenost. Moram prestati biti tako uznemirena i ljuta, i osjećati se izdanom. Moram napraviti jedan korak unatrag i shvatiti da si zadovoljan s njom, a sve što sam ikada željela je da budeš sretan. Moram se pomiriti s činjenicom da nisam ja uzrok tvoje sreće, već je to ona.

Nadam se da imate lijep život opet zajedno.

Nadam se da ste sretni zajedno.

Nadam se da ste tu jedno za drugo.

Nadam se da volite jedno drugo više od života.

I nadam se da je ona vrijedna svega.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...