Budi sretna

Kako voljeti ženu koja nikada prije nije iskreno voljela

Autor:  | 

Ova djevojka je zaista posebna. Ona je predivna. Preživjela je oluju za olujom, bez uspjeha. Ponekad je doživjela tračak nade, ali nikada nije bila zaljubljena. Ona ne zna kako je to biti voljena.

Ako te pusti u svoj život, znaj da to ne radi često. Ne zato jer je sramežljiva nego jer zna što zaslužuje.

Stoga, ako te pusti u svoj život, znaj da misli da si poseban. I znaj da je to velika stvar za nju. Kada je izvedeš van, ne očekuj da ti odmah otvori dušu. Ne pretpostavljaj da će biti brbljava kao inače. Nervozna je. Svjesna sebe. Zapamti da je to veliki korak za nju. Nešto posebno.

Kada je poljubiš prvi put, budi siguran da je spremna za to. Ona ne ljubi bilo koga. Ljubi je nježno, slatko. Ona nije osjetljiva, bespomoćna djevojka, no u tom trenutku njeno srce jako udara. Koljena joj se vjerojatno tresu. Zato se potrudi da to bude kako treba i u pravom trenutku.

Kada je pitaš možeš li biti njezin dečko, ne očajavaj ako bude oklijevala. To nema veze s tobom. Budi siguran da razmišlja o tome jer joj se zapravo sviđaš. Pored tebe nikad nije bila bliža ljubavi. I reći će „da“. Daj joj samo malo vremena.

Pokaži joj da je bila dobra odluka čekati toliko dugo. Pokaži joj da si bio vrijedan čekanja. Da su sve godine bez ljubavi bile vrijedne jer sada ima tebe.
Pokaži joj da si onaj pravi.

Pokaži joj da nećeš otići kada dođu teški dani. Pokaži joj da nije bila glupa kada je odlučila čekati ljubav. Pokaži joj da je njezina odluka bila ujedno i najpametnija jer ju je vodila do tebe. I kada se zaljubiš u nju, a hoćeš, reci joj to.

Ne oklijevaj. Pogledaj ju u oči, privuci sebi i reci te dvije čarobne riječi. Gledaj kako joj se zjenice šire, a oči pune suzama radosnicama. Promatraj kako te gleda u oči, ne vjerujući što se događa.

To je ljubav. I ona to napokon zna. Ljubav je onda kad ne oklijevaš uzvratiti je. Upravo takvu, ona je pronašla s tobom.

Slušaj ju kako ti uzvraća te dvije riječi, kako ih ponavlja iznova ne bi li osjetila ljubav na dlanu svoje ruke. Cijeni te trenutke i ono najvažnije, cijeni nju. Ti si prva osoba koju je ikad voljela i ako si dovoljno sretan, bit ćeš jedina.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...