Budi sretna

Zašto samo reći “volim te” nije dovoljno

Autor:  | 

Kažeš da me voliš. Kažeš da zauvijek želiš biti sa mnom. Kažeš da ne možeš zamisliti život bez mene. Ali, znam da ćeš mi to moći pokazati ako me zbilja voliš. Moći ćeš reći da me voliš svojim djelima.

Nećeš to trebati vikati. Nećeš mi ni trebati šaptati. Jer ja ću to znati.

Reći “volim te” nije dovoljno.

Zbog toga ti neću potrčati u zagrljaj i početi jecati. Neću se spustiti na koljena i zaprositi te. Neću te beskrajno obožavati do kraja.

Biti zaljubljen je puno više od riječi. Prava ljubav je više od toga. Nemoj me pogrešno shvatiti. Čaroban je osjećaj čuti te riječi. Čarobno je znati da netko to osjeća prema tebi. Predivno je.

Ali ako ću biti iskrena, bit ću izravna. Neću istinski vjerovati da me voliš dok neće biti očito. I neću vjerovati dok se to ne pokaže.

Na kraju krajeva, riječi su samo riječi. Nema veze koliko su čiste i stvarne. Trebam da mi pokažeš kako me voliš kroz način koji me ljubiš.Trebam da mi pokažeš kako me voliš kroz način na koji me držiš. Trebam da mi pokažeš kako me voliš kroz male stvari. Kroz tvoj osmijeh kad se probudiš. Kroz naše svađe u kojima se neću bojati. Kroz čašu vina. Kroz način na koji izgovaraš moje ime.

Ne trebam tisuću puta čuti “volim te”.

Ne trebam to čuti svakodnevno. To nije ono što trebam. Samo trebam vjerovati da je to istina. Trebaš me oboriti s nogu kad mi se nasmiješiš.

Da izgubim dah kad me nježno ljubiš nakon napornog dana. Trebam izgubiti osjećaj za vrijeme kad provedemo popodne u krevetu. Čuti sebe kako se glasno smijem kad se našališ.

Reći “volim te” je čarobno. Ali pokazati nekome da ga voliš bez riječi? To je ono što drži ovaj svijet.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...