Lekcije iz života

Tajna istinske ženske ljepote

Autor:  | 

U doba kad se jako naglašava fizička ljepota, trebalo bi obratiti pažnju na druge kvalitete koje pokazuju onu istinsku.

Sve su žene zbilja inspirirajuće i imaju sposobnost podići druge sa svojom nesebičnošću i ljubavi, pogotovo kad posjeduju iduće kvalitete:

1. Skromnost (drugačije vrste)

U današnje doba svaka žena osjeća pritisak da bude najbolja u svakom području života. Skromnost je sposobnost da prihvatimo svoje pozitivne osobine i talente. To je ona vrsta skromnosti koja omogućuje da slavimo tuđe uspjehe i postignuća jednako kao vlastite. Kad smo u potpunosti zadovoljni sami sobom, nemamo potrebu za glumom i pretvaranjem. Ljepota je kad se uživa u životu, baš takvom kakav jest, bez usporedbe s drugima i pokušaja da se oni nadmaše u bilo čemu. Istinski lijepa žena voli i prihvaća sebe i duge.

2. Nježnost

Zbog stresa svakodnevnog života imamo naviku da osuđujemo i budemo grubi. Mogućnost da učini korak nazad, da govori nježno i da je ljubazna je najbolji način komunikacije ovakve žene. Ona se lako povezuje sa svim ljudima, sposobna je davati i primati ljubav na uravnotežen način.

3. Moć da ustane nakon pada

Svatko povremeno padne i ne uspije u nečemu. Istinski lijepa žena zna kad nije u najboljem izdanju. Ne osuđuje brzo i umjesto toga ostane strpljiva, odana i puna rješenja koja joj mogu pomoći. Takva je i s drugima. Ona shvaća važnost pomaganja.

4. Žilavost

Ona zna što učiniti kad joj život pruži limune. Na taj način dobiva najbolje životne lekcije. Ona može sve izdržati u nadi da će sve biti dobro i da će postati snažnija. Učinit će sve što može da se podigne i neće odustati dok ne postane snažnija nego prije.

5. Sposobnost intuicije

Intuicija je duboko sakrivena inteligencija, a žene su rođene s velikom količinom intuicije. Ponekad se srce i razum ne slažu te je tada potrebno slušati intuiciju. Ova žena zna kako vjerovati unutarnjem vodiču, čak i ako ne zna uvijek što činit. Učinit će ono što osjeća da je ispravno i znat će da postoji razlog za to.

6. Iskrenost

Ova žena zna kako biti iskrena sama prema sebi – zna kada nije spremna, kada nije u pravu, ali i kada jest. To joj pomaže da shvati svoju moć, da govori svoju istinu i radi isto za druge.

7.  Hrabrost

Hrabrost je svakako kvaliteta predivne žene. Sposobnosti da donosi odluke i riskira  su ključne u životu. Lijepa žena ima hrabrosti da se suoči sa sobom i svojim strahovima jer zna da je oni žele nečemu naučiti.

8. Ima veliko srce

Žene prirodno vole davati i brinuti. Istinski lijepa žena zna kada davati, kome davati i tko je vrijedan. Ona ne pruža svoje srce samo tako, ali zna što učiniti kad se ipak na to odluči. Voli biti zaljubljena i ostvarena u ljubavi. Iskreno vjeruje kako će je srce uvijek dovesti tamo gdje treba biti i zato ga slijedi svim svojim bićem.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...