Lekcije iz života

10 načina na koje zatvorena žena pokazuje da joj se sviđaš

Autor:  | 
  1. Daje ti priliku. To možda zvuči jednostavno, no povučena djevojka ima problem kada je u pitanju puštanje ljudi u svoj život jer štiti svoje srce. Stoga, ako ti daje priliku da je upoznaš to znači da misli da si poseban.
  2. Otvara ti se. Čak i ako su u pitanju banalne stvari, kao primjerice njezina omiljena boja ili pjesma, činjenica da s tobom dijeli informacije o sebi znači da se osjeća dovoljno ugodno s tobom i da će ti polako otkrivati i važnije stvari.
  3. Inicira kontakt. Povučene djevojke najčešće čekaju dok nisu sto posto sigurne da se sviđaju muškarcu, no ako je ona ta koja inicira povremeni kontakt, to je očiti znak da joj se sviđaš i da je voljna riskirati s tobom.
  4. Ne zatvara se pred tobom. Kada joj se približiš ili je pitaš osobnije pitanje, ne zatvara se i ne odlazi. Odgovara na njega i otkriva ti dio po dio sebe.
  5. Govori ti da je zatvorena. Ako ti otvoreno kaže da je zatvorena, zapravo ti govori da je razlog zbog kojeg ide oprezno u vašoj vezi, njen strah, a ne činjenica da joj se ne sviđaš.
  6. Sjeća se malih stvari. Ako spomene nešto što si rekao prije nekoliko mjeseci ili nešto što je uočila na facebooku, to je način na koji ti daje do znanja da je zanimaš, ali ti ne želi otkriti koliko zapravo toga zna o tebi.
  7. Tu je kada je trebaš. Zatvorena djevojka će uvijek biti tu za tebe kada je trebaš. Iako se boji, pojavit će se kada stvari krenu nizbrdo i pokazati ti koliko joj je stalo do tebe.
  8. Zbližava se s tvojim prijateljima. Ako se trudi oko tvojih prijatelja, to je zato jer o tebi želi saznati više od onih koji te dobro znaju i bez da te direktno pita.
  9. Dopušta ti da uđeš u njezin intiman prostor. Ako je navikla sama šetati parkom, sama gledati zalazak sunca, a sada ti dopušta da joj se pridružiš, to znači da joj pomisao da s nekim dijeli svoj život, postaje sve bliža.
  10. Radi stvari koje nisu tipične za nju. Komentira tvoje slike ili ti šalje smiješne poruke i viceve. To joj možda nije prirodno pa ako to čini, znaj da joj se sviđaš i da je pitanje vremena kada će ti otkriti koliko.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...