Lekcije iz života

U ovoj 2017. godini budi svoje svjetlo

Autor:  | 

2016. je bila godina teturanja. Godina drhtavih ruku, istrošenih srca i umornih očiju. To je bila godina slomljenih srca i tragedija te gubitka koji se činio kao kraj svijeta.

2016. je bila godina napornog rada koji nije vodio nigdje. 2016. je bila godina neprospavanih noći i osjećaja kao da sam gubitnica. 2016. je bila godina koju smo proveli ignorirajući ono što istinski želimo. Godina ignoriranja instinkta. I pristanka na manje od onog što zaslužujemo.

Nemoj dopustiti da 2017. bude godina žaljenja.

Neka 2017.bude godina sijanja, disanja u trenutku i istinskog življenja.

Neka 2017. bude godina u kojoj ćeš se usredotočiti na sebe. Godina u kojoj ćeš učiniti sve ono što si odgađala. Nije vrijeme da ignoriraš osjećaje. Nije vrijeme da sebe staviš na stranu i pustiš druge da budu u centru.

Ove godine budi svoje svjetlo. Budi svoj heroj.

Pusti 2017. godinu da bude godina novih iskustava i izazova. Ali i godina u kojoj nećeš dopustiti preprekama da ti ukradu sreću. Neka bude godina u kojoj ćeš napokon pustiti strah od neuspjeha. Godina u kojoj ćeš se nastaviti penjati i trčati. Bez obzira na to koliko teško bilo putovanje.

Neka 2017. bude godina u kojoj ćeš se gledati u ogledalo i voljeti svaki dio sebe. Neka 2017. bude godinau kojoj te neće biti briga za to kako tijelo treba izgledati po nekim glupim standardima i u kojoj ćeš reći svijetu da si prekrasna.

Neka 2017. bude godina u kojoj ćeš spoznati koliko si posebna. Bez obzira na status veze, na prihode koje imaš, auto koji voziš, stan u kojem živiš ili obitelj iz koje potječeš. Znaš u srcu da si vrijedna.

Vrijedna si velikih stvari. Vrijedna si snova koje si posadila duboko u svoju dušu. Vrijedna si najveće ljubavi na svijetu. Vrijedna si ljubavi prema sebi.

Neka 2017. bude godina u kojoj ćeš sebe staviti na prvo mjesto. Neka to bude godina u kojoj ćeš reći „ne“ ljudima koji se ponašaju prema tebi kao da si govno. Neka ovo bude godina u kojoj ćeš postati srodna duša sama sebi.

Neka 2017. bude tvoja godina. Godina u kojoj ćeš biti vlastito sunce, mjesec i noć. Neka 2017. bude godina u kojoj ustaješ nakon pada. Godina u kojoj ćeš se zaljubiti u sebe i svoj prekrasan život.

Neka 2017. bude godina u kojoj ćeš postati odgovorna za svoj svijet. Neka to bude godina u kojoj ćeš biti svoj glavni obožavatelj.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...