Budi sretna

Ove godine pristani samo na ovakvu ljubav

Autor:  | 

Pristani na ljubav koja je izvanredna u svojoj običnosti. Nađi osobu zbog koje si uzbuđena što ćeš provesti subotu ne radeći ništa dokle god ste zajedno.

Pristani na ljubav zbog kojeg si sretna nedjeljom sjediti i odgovarati na poslovne mailove ili rezati povrće dok pripremaš jela za cijeli tjedan- dokle god on sjedi pored tebe i pravi ti društvo. Jer, što god da radiš i koliko god dosadno to bilo, prekrasno je da je ta osoba uz tebe.

Pristani na ljubav u kojoj možete iskreno razgovarati o svemu. U kojoj se ne trebaš truditi biti pametna ili duhovita kako bi imala njegovu pažnju. Pristani na ljubav u kojoj možeš reći da si imala stresan dan na poslu ili da ti nedostaje mama. Ljubav u kojoj nećeš brinuti dosađuješ li toj osobi. Jednostavno ste ono tko jeste.

Pristani na ljubav u kojoj se istovremeno osjećaš prihvaćeno kao prava ti, ali se želiš promijeniti kako bi bila još bolja.

Nađi nekoga tko te ohrabruje, podržava i voli. Nađi nekog zbog koga želiš biti bolja osoba iz dana u dan. Jer znaš da će te ta osoba podržavati kad uspiješ i kad padneš.

Nađi nekoga tko te gleda i vidi. Nekoga tko će zbog tebe odložiti mobitel, nekoga tko će ti pokazati da si najvažnija. Nađi nekoga tko te gleda u oči i zbog koga se osjećaš kao date stvarno vidi i čuje. Nađi nekoga za koga želiš činiti isto.

Pristani na ljubav koja je puna izazova, ali vrijedi svakog truda, žrtve i radosti koje ćeš uložiti. Pristani na ljubav koja je rijetka, koja pomalo raste, pristani na ljubav u kojoj su važni trenuci pažnje, brige, nježnosti i topline. Pristani na takvu ljubav i zapravo na ništa nećeš pristati tek toliko da pristaneš jer je takva ljubav poželjna.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...