Budi sretna

Zaljubi se opet u svoj život – ovo je tvoja godina

Autor:  | 

Otpusti negativnosti u svom životu. Prestani govoriti DA na stvari koje nemaš želju učiniti. Zauzmi se za sebe i reci svijetu kako se osjećaš. Baci sve nepotrebne drame, stavi prošlost u duboku ladicu koju ćeš zaključati i nikada se više ne ogledaj natrag.

Sada je vrijeme za obnovu svega u tvom životu i ponovno pronađi sebe. Udahni i izdahni sve što te troši, obgrli to i reci svemu lošem zbogom.

Polako se zaljubi ponovno u svoj život. Donesi izbore koje će ti donijeti samo dobro. Odvaži se avanturama zbog kojih ćeš se ponovno osjećati živom i zadrži taj osjećaj blizu sebe. Probudi se s iskricama u očima za nove mogućnosti i osmjehni se na kraju dana. Zahvali na svemu što imaš i što ćeš imati. Živi u svakom trenutku i obrati posebnu pozornost na male stvari. Ako samo na kratko zastaneš i uzmeš malo vremena, osvrni se oko sebe, vidjet ćeš koliko je život lijep, a ti trebaš biti prisutna u njemu.

Ova godina je tvoja i za tebe. Ostavi sve i sve druge iza sebe

Posegni za zvijezdama i ne prihvaćaj ništa manje. Ovo će biti godina puna čarobnih početaka i beskrajnih mogućnosti. Učini ovu godinu najboljom no ikad, ali i postani osoba kakva si oduvijek željela biti. Vjeruj instinktu, slijedi svoje srce, i drži oči širom otvorene. Pogledaj sve, učini sve i molim te nemoj propustiti  ni jednu sekundu toga.

Ti zaslužuješ biti sretna svaki dan svog života. Imaj na umu da nitko nema dovoljno snage nad tobom da bi se loše osjećala. Čini sve što si ikada željela ili samo sanjala da bi mogla učiniti. Odvaži se i riskiraj. Maštaj, planiraj i sve drži za sebe, ali svoje ciljeve i snove odvažno slijedi. Ne dopusti da te išta ili itko zaustaviti na tom putu. Pokaži svima tko si zapravo iznutra i potpuno sebe zavoli.

Ovo je tvoj život i samo tvoj život. Imaš svako pravo da živiš svoj život kako ti želiš.

Ako treba kreni sama na svoj put života. Idi putem gdje te srce vodi i samo idi. Tvoje odredište bit će tamo gdje si već odavno trebala biti. I ne zaboravi da će Zdrava i Sretna biti tu u svakom trenutku kada nas zatrebaš.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...