Budi sretna

U 2017. pruži ljudima priliku da te upoznaju, pusti ih u svoj život

Autor:  | 

Pismo tebi – onoj koje postavlja zidove, jer tako je sigurnije. Pismo za mene, onoj koja se pretvara da ne postoji kada me život nadvlada. Pismo onima koji su stekli naviku gurati druge od sebe. Nadam da je 2017 godina promjena.

U 2016, lako se bilo sakriti. Sakriti od svijeta, od boli, od niza bolnih događaja. Držali smo najmilije na distancama. Naučili smo kako nestati, a da nitko ni ne primijeti ili smo tako mislili.

U 2016 godini, bilo je lako misliti kako se stvari nikada neće pokrenuti na bolje. Ta razmišljanja su nas opkolila. Možda smo se ponekad i osjećali sebičnima, jer lako je kriviti nekog drugog za sve loše, ali to je na kraju krajeva samo jedna godina koja nije ničemu kriva.

U 2017 godini, nemam pojma kakav će krajolik biti. Ne znam hoće li mržnja prevladati ili će ljubav možda doći i prštiti iz svake pukotine, a mi ćemo ju osjetiti. Nadam se da će biti ovo drugo. Ali ne mogu obećati godinu čarolije, koja će popraviti sve. U stvari, ne mislim da godina sama po sebi to i može učiniti. To bi moglo biti nepošteno čak i očekivati.

Ali, Nova godina označava novi početak. 

U 2017, nadam se da ćeš pustiti ljude u svoj život
Nadam se da ćeš im dati priliku da upoznaju tebe – svu tvoju zamršenost, osobine koje te čine tako jedinstvenom, originalnom, posebnom. Nadam se da ćeš skinuti taj oklop koji te skriva. Da ćeš se pokazi u svjetlu u kojem te se nije moglo vidjeti, onom svjetlucavom , koji pršti radošću.

U 2017, nadam se da ćeš shvatiti svoju vrijednost. Ti, i samo ti, možeš utvrditi kako se osjećaš u sebi. Nadam se da ćeš pronaći snagu u tome. Cijeli svemir postoji u tebi. A na tebi je da dozvoliš drugima da otkriju sve dubine koje u sebi imaš.

Naučila si kako sakriti svoju ranjivost iz vidokruga. No, u ovoj narednoj godini dana, nadam se da ćeš osvijestiti svoju snagu i dozvoliti nedostacima da se pokažu.

Nadam se da ćeš pustiti nekog posebnog da te obožava, da te voli baš takvu predivnu kakva i jesi, ali se prvo moraš zaljubiti u sebe. Jer, u 2017 godini ti  zaslužuješ sreću. Nadam se da to znaš.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...