Lekcije iz života

Znakovi da daješ sve muškarcu koji to ne zaslužuje

Autor:  | 
 1. Razmišljaš o njemu cijelo vrijeme. Nema dana da ga se ne sjetiš. A on tebi nikada ne govori da mu nedostaješ i da te voli. Ponekad se pitaš osjeća li što i ti.
 2. Tuširaš se prije nego se vidite. Depiliraš se. Našminkaš. Odjeneš usku haljinu. A on nosi istu majicu kao jučer.
 3. Prva započinješ razgovor. Uvijek. Prva pošalješ poruku za dobro jutro ili mijenjaš temu kako bi nastavili razgovor.
 4. Satima tražiš idealan poklon za njega. A on u svoj (ako ti ga je uopće dao) nije uložio nimalo truda. Kupi ti nešto nepersonalizirano
 5. Samo ti predlažeš gdje ćete na spoj. Ti njega pozivaš. Ti gledaš u koliko je film. Ti planiraš, a on ne mrdne prstom.
 6. Pomažeš mu kako god možeš jer ti je njegova sreća najvažnija. On se nikad ne ponudi da dođe po tebe ili da ti ukloni led sa stakla na autu. Trebaš tražiti ako nešto želiš. Čak i moliti.
 7. Želiš da sjednete i razgovarate kad imate problem. On ne želi razgovarati o osjećajima nego ignorirati i praviti se da je sve u redu.
 8. Neugodno ti je kad ti se upucava drugi muškarac. Osjećaš kao da radiš nešto što ne smiješ, premda nisi flertala. U međuvremenu, on „lajka“ slike polugolih žena na društvenim mrežama i šalje poruke slobodnima.
 9. Kad god priča o sebi, ti pamtiš detalje o njemu. A on ne zna ni ime tvog brata niti datum tvog rođendana.
 10. Za vrijeme seksa radiš sav posao. Jedino se ti ponudiš da pružiš oralno zadovoljstvo.
 11. Daješ mu komplimente za sve. Za njegovu bradu. Osmijeh. Bilo što. A on tebi nikada. Ako ti pruži kompliment, odnosi se na tvoj izgled, nikada na osobnost.
 12. Pričaš mu kako jedva čekaš vjenčanje ili zajednički život, ali on nikada ne priča o tome. Ponekad čak promijeni temu.
 13. Trudiš se uključiti ga u svoj život. Pozivaš ga van sa svojim prijateljima i na večeru s roditeljima. Ti, s druge strane, ne znaš ništa o njegovima. Pola ih nisi ni upoznala.
 14. Nakon svađe otkazuješ sve planove i plačeš u krevetu. On ne plače. On ide van s prijateljima i zabavlja se. Vaša svađa nije uništila njegovu večer.
 15. Tvoji profili na društvenim mrežama su puni njegovih slika. On nikada ne objavi ništa u vezi tebe. Nije čak ni promijenio status veze.
 16. Ti za njega radiš sve. Sve. Dala si mu svoje srce i dušu. On to ne cijeni. Nikad ti se nije ni zahvalio.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...