Budi sretna

Priča o ženi kojoj je dojadilo biti “dobra cura”

Autor:  | 

Ona žudi za ljubavi zbog koje će joj srce ludo udarati. Želi ljubav zbog koje će joj krv brže ići kroz tijelo. Ona je željnja pažnje muškarca koji će je odvesti na razna mjesta i osloboditi je, pomoći da iskoristi svaku sekundu sadašnjosti.

Želi se izgubiti u najdubljoj ljubavi; želi zaroniti u divlje avanture koje će joj oduzeti dah.

Ježi se dok razmišlja o bijegu s opasnim muškarcem.

Ljubav prema njemu je ogromna tajna koju skriva. On je muškarac s kojim ona ne smije biti i zato gori iznutra. Osmijeh s njezinih usana ne blijedi dok se voze s otvorenim prozorima u nepoznato.

Pronalazi mir u strastvenim poljupcima, u pijanom plesu dok su pripijeni i jutrima u kojima drži glavu na njegovim prsima.

S njim se ne treba brinuti oko sutra nego živi u trenutku. Zbog tog joj je duša spokojna.

Ona sve riskira za okus nevolje.
Igra igre u kojima ne može pobijediti.
Flerta s katastrofom.
Voli opasnost.
A ništa je ne plaši kao to.

Umorna je udovoljavati drugima. Uvijek je imala najbolje ocjene i dolazila na sva predavanja. Ne želi biti zaposlenica mjeseca i činiti stvari koje nisu izazovi. Ne želi biti stereotip djevojke koja provodi noći uz knjigu, lakira nokte i gleda Tračericu. Iscrpljena je od stalnog penjanja po ljestvici uspjeha. Iscrpljuje je biti odgovorna kći koja dokazuje društvu svoju vrijednost.

Želi se zabavljati, živjeti punim plućima, voljeti bez straha, jako se smijati i ići u opasne avanture.

Čak i ako to znači da će joj ostati slomljen duh i srce, uništena duša, izgubljeno vrijeme, glupa pogreška ili izgubljena prilika.

Ona riskira. Ona je hrabra. Ona je ratnica.

Voli opasnost jer je savršenstvo dosadno, a ona želi naučiti najbolje lekcije iz beznadnih situacija. Želi biti odgovorna za svaki svoj ožiljak.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...