Fun

Kućni ljubimci potpuno opsjednuti novim članom obitelji (na najnježniji način) :)

Autor:  | 

Kad su se Kasey Boggs i njezin suprug vratili kući iz rodilišta, držeći bebu u naručju, dobili su najtopliju dobrodošlicu od svoja četiri spašena psa i jedne mačke koje imaju.

“Kada smo donijeli Sonnyja kući, osjetila sam kao da su ga očekivali”, rekla je majka novorođenčeta. “Od trenutka kada smo donijeli Sonnyja doma, oni su ga poštovali i voljeli kao novog člana obitelji, kao da je jedan od njih. “Zanimljivo, svaki od kućnih ljubimaca ima svoj vlastiti i jedinstven način kojim demonstriraju ljubav prema svom malom bratu.

Mia je mačka koja je uvijek na maloj udaljenosti od Sonnyja, ali prati svaki pomak i provjerava je li beba na sigurnom. Roxy, prvi pas koji je donesen iz skloništa u obitelji, voli malo zakunjati sa svojom ljudskim bratom. “Mislim da na Sonnyja najviše utječe Roxy”, rekla je Boggs. “[Ona] je doživjela puno velikih događaja sa mnom, i to pored mene. Ona zna koliko nam je beba i sve ovo novo iznimno važno, i to stvarno pokazuje.”

Edith i Rosie su u stalnoj patroli kada je plakanje na redu, dok je Jake, koji je jedini muškarac u paketu (osim dječaka Sonnyja), vidi sebe u ulozi velikog brata i nezamjenjiv je kad je riječ u pomaganju mijenjanja pelena.

“Oni razumiju da moraju biti blagi, a njihova je ljubav simbol onoga što svako dijete treba u okruženju svog odrastanja”, rekla je Boggs.

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-2

 

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-13

 

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-12

 

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-9

 

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-8

 

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-7

 

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-3

 

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-1

 

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-5

 

pets-family-friend-newborn-baby-sonny-10

 

Izvor: Kasey Boggs/instagram

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...