Budi sretna

Moje srce je napokon ponovno moje

Autor:  | 

Moje srce je napokon tamo gdje pripada. Moje srce više ne trči za tobom i ne preskače kad netko spomene tvoje ime.

Moje srce više ne čeka tvoju poruku ili poziv. Više ne misli da je u tebi spas. Moje srce sada kuca u svom ritmu i uči živjeti bez tebe.

Moje srce više ne teži tvom odobrenju. Ne povezuje te s riječi ljubav. Ne misli da si ti najljepša ljubavna priča ikada.

Moje srce sada piše vlastitu priču: slijedi svoje snove, lovi dugu, putuje na nova mjesta i živi novi život. Moje srce je shvatilo da je život više od ljubavi prema tebi ili čekanja tebe.

Moje srce se bilo izgubilo u tebi, ali sad je napokon pronašlo dom- mene. Dala sam ti srce i očekivala da ćeš brinuti o njemu. Moje srce je tada bilo usamljeno, ali sada je sretno, zdravo i slobodno.

Moje srce te više ne traži u prostoriji punoj ljudi, traži nove ljude i nova srca, nova iskustva. Slijedi mene, a ne tebe. Ne želi da ga vodiš.

Moje srce više ne želi da se vratiš. Moje srce želi da se držiš dalje od mene jer ga slomiš kad se približiš. Moje srce više ne želi biti slomljeno, jedini način da se iscijeli je da te pusti.

Moje srce više ne misli da ćeš ga ti iscijeliti. Moje srce sada zna da si ga ti uništio i da ti više neće pružiti priliku.

Jer moje srce nije glupo kao što ljudi kažu, moje srce nije slijepo. Moje srce je stvarno, ono se zaljubi i ide za onima koji ga čine sretnim. Moje srce vidi najbolje u ljudima, ali isto tako zna kada treba prestati biti naivno i kada napustiti one koji ga ne zaslužuju.

Da je moje srce glupo, još uvijek bi pripadalo tebi.

Ali moje srce zna bolje, ono čeka najbolje. Do tada će biti moje i ne možeš ga vratiti. Moje srce će zaboraviti tko si i kako se osjećalo zbog tebe. Zaboravit će koliko te voljelo.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...