Zanimljivosti

Što položaj u kojem spavaš govori o tvojoj osobnosti

Autor:  | 

Pronašli smo jednostavan, a vrlo direktan test koji ti može puno otkriti o tebi samoj. Pogledaj slike niže i izaberi poziciju u kojoj misliš da spavaš većinu vremena.

  1. Ako ne možeš zaspati bez da izbaciš svoja koljena na stranu, onda si mirna osoba na koju se može osloniti. Tebe nije jednostavno uvrijediti, ne bojiš se budućnosti. Nasmiješena si i na najružnije zimsko jutro i sposobna si prilagoditi se, bez problema, bilo kakvim promjena u svom životu.
  2. Ako uglavnom spavaš u poziciji fetusa, to znači da često osjećaš potrebu za zaštitom, razumijevanjem i simpatiziranjem. Ovim položajem pokušavaš se odmaknuti od problema koji se događaju oko tebe. Savršene aktivnosti u kojima bi tvoj talent i potencijal došli do izražaja su slikanje, plesanje i pisanje bloga.
  3. Ako spavaš ležeći na trbuhu sa izbačenim rukama i nogama prema van, ti si vođa. Impulzivna si i preuzimaš inicijativu, brineš da u tvom osobnom i profesionalnom životu vlada red. Vrlo vjerojatno si tip koji sve planira unaprijed jer nisi ljubiteljica iznenađenja. Tvoj osjećaj odgovornosti pomaže ti da postigneš velike uspjehe.
  4. Ako spavaš na leđima, vrlo vjerojatno si pozitivna osoba koja voli život, koja je navikla biti u centru pozornosti i koja voli dobro društvo. U radu si tvrdoglava i uporna, ali i racionalna te preferiraš govoriti istinu. Osobe koje spavaju u ovom položaju vrlo često imaju snažan karakter.
  5. Ako spavaš kao vojnik na straži, ležeći na leđima sa rukama položenim sa strane, vrlo vjerojatno si dobro prilagođena osoba koja zna svoje životne ciljeve i ustrajno radi na tome da ih ostvari. Možda si stroga, pedantna i zahtjevna, ali najzahtjevnija si zapravo prema samoj sebi.
  6. Ako spavaš kao čaplja sa jednom podignutom nogom, vrlo vjerojatno imaš nepredvidljivu osobnost koja te često odvede u najrazličitije avanture, a tvoje raspoloženje se mijenja toliko brzo da zbunjuje sve oko tebe. Vrlo često si neodlučna i imaš poteškoća prilikom donošenja odluka. Kada su u pitanju posao i život općenito, generalno preferiraš stabilnost, mir i tišinu te temeljitost.

Ako spavaš u više različitih poza, to je znak da imaš višestruku osobnost koja ima skrivene strane koje ni sama još u potpunosti ne razumiješ.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...