LJepota

10 prekrasnih modela koje je svijet prihvatio takve kakve jesu

Autor:  | 

Ove predivne žene su dokaz kako za uspjeh u modnoj industriji nisu važne strogo određene proporcije ili mršavost.

One razbijaju stereotipe svojim samouvjerenim stavom i pokazuju kako punije žene mogu biti lijepe, privlačne i seksepilne.

 

Chloe Marshall

Ovu djevojku mediji su primijetili na izborima ljepote na kojima je postizala odlične rezultate. Danas se bavi manekenstvom, a njezin moto je: “Ne morate biti visoke i tanke da bi bile lijepe.”.  

Stefania Ferrario

 

Ona je zaštitno lice donjeg rublja “Dita Von Tesse” i protivi se tome da punije žene nazivaju “plus size”, odnosno svrstavaju ih opet u neke kalupe.

 

Felicity Hayward

Model je postala sasvim slučajno. Profesionalni fotograf uočio ju je u jednom klubu dok je plesala i pozvao na probno fotografiranje.    

Jada Sezer

 

Radi kao model za razne brendove  – pozira u kupaćim kostimima i haljinama za punije žene. Ona je živi dokaz važnosti dobrog osjećaja prema vlastitom tijelu.

 

Kortnie Coles

Postala je poznata zahvaljujući tome što je sudjelovala u reality showu “America’s Next Top Model”. Nakon toga je potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom “Wilhelmina Models”.    

Liris Crosse

 

A photo posted by Liris Crosse (@lirisc) on

Ona je model i glumica, a često je nazivaju “Naomi Campbell plus size mode”. Iako su joj u početku u modnoj agenciji savjetovali da smršavi, ona je išla svojim putem i postala poznata i tražena upravo zbog svojih oblina. Poručuje svim ženama da slijede svoje snove i ne obaziru se na komentare drugih kako su previše debele te kako bile bi uspješnije u životu da su mršave.

 

Shareefa J

A photo posted by Shareefa J (@shareefa_j) on

Ona kaže da se osjeća seksi u bilo kojoj odjeći i smatra kako je nepravedno prema ženama da se ljepota povezuje s mršavošću. Želi pokazati kako ne treba promijeniti proporcije da bi se uspjelo, već treba biti siguran u sebe i nositi obline ponosno.     

Katya Zharkova

 

Ona je manekenka iz Rusije i njezin moto ja da osjećaj sreće nema nikakve veze s kilogramima. Voli naglašavati kako treba živjeti u sadašnjem trenutku.

 

Marquita Pring

Svoju karijeru je počela kao plus size model u raznim modnim katalozima. Prije pet godina pojavila se na naslovnici magazina Vogue. Sretna je, kaže, sa svojim tijelom i najvažnije joj je da je zdrava.

Anastasia Vinogradova

10436960-krasivaya-pishnaya-devushka-video-3-1485505268-650-3b82090528-1485505825

© Anastasia Vinogradova

Također Ruskinja s predivnim očima, licem i oblinama. Pravi je primjer ženske ljepote i elegancije.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...