Budi sretna

Stvari koje žena sa zidom oko srca treba (ali te to neće tražiti)

Autor:  | 
 1. Uvjeravanje. Želi znati da ti nije dosadila i da nisi izgubio zanimanje za nju. Da je i dalje voliš jednako kao prvog dana.
 2. Prijateljstvo. Želi više od dečka. Želi najboljeg prijatelja. Nekoga s kim može razgovarati o svojim snovima i strahovima. Nekoga s kime može dijeliti tajne.
 3. Nježnost. Treba čvrste zagrljaje. Ruke na svom struku. Ruke u kosi. Želi osjećati ljubav kroz dodir.
 4. Prihvaćanje. Želi biti s nekim tko prihvaća njezine mane. S nekim kome ne smetaju njezine mušice. S nekim tko želi cijelu nju.
 5. Prilike. Zna da je nesavršena i da će ponekad zeznuti. Nada se da će dobiti drugu priliku. Nada se da će smjeti pogriješiti.
 6. Pažnju. Jutarnje poruke. Masažu. Poziv da provjeriš je li stigla kući. Želi biti važan dio tvog svijeta.
 7. Podršku. Želi osobu koja će ju podržavati u snovima, čak i ako zvuče suludo. Želi nekoga tko će vjerovati u nju kad ne vjeruje sama u sebe.
 8. Komplimente. Želi znati da misliš kako je lijepa. Da si ponosan kad te vide s njom. Da cijeniš trud koji ona ulaže u svoj izgled.
 9. Ugodu. Želi nekoga na koga može nasloniti glavu. Nekoga tko će je obujmiti rukama. Zbog kog će se osjećati mirno i kad joj je život u kaosu.
 10. Autentičnost. Ne želi da joj lažeš. Želi vidjeti istinskog tebe. Sa svim vrlinama i manama.
 11. Zaštitu. Želi znati da ćeš zaštititi njezino srce. Da joj nećeš namjerno nanositi bol. Da joj nećeš lagati i varati je.
 12. Ranjivost. Imat će trenutke slabosti i želi da i ti budeš takav. Da plačeš pred njom i da ogoliš dušu.
 13. Predanost. Želi nešto stvarno. Ne avanturu. Ne prijatelja s povlasticama. Pravu vezu koja ima budućnost.
 14. Trud. Želi da nađeš vremena za nju. Trudi se nasmijati je i dokazati da je želiš u životu. Teško joj je povjerovati da je nekom stalo i zato se potrudi.
 15.  Ljubav. Želi osjetiti da ljubav prema njoj nije privremena. Želi se osjetiti trajnim dijelom tvog života. Znati da ne ideš od nje. Nikada. Jer je tvoja ljubav jaka kao i njezina.
 16. Ali isto tako ona zna da ako sve navedeno ne bude nekome davala, neće moći ni primiti.

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...