Budi sretna

Zaboravi tu, nikad ostvarenu vezu i pronađi onu koja će trajati zauvijek

Autor:  | 

Zamalo ste završili skupa. Zamalo si ga voljela. Zamalo si postala žena koja bi provela ostatak svog života s njim. Ali „zamalo“ više nije dovoljno. Zaslužuješ više, puno više.

Nemoj pristati na onog koji razmišlja kada će ti i kako odgovoriti na poruku.  Nekoga tko će se družiti s tobom samo kada njemu odgovara. Nekoga tko će te uvjeriti da imate nešto vrijedno, a zatim dopustiti da se razočaraš.

Ne bi trebala biti čitav njegov svijet, ali bi trebala biti veliki dio njega. Trebala bi biti uključena u njegov život, kao i on u tvoj.

Stoga, pronađi osobu koja odgovara na tvoje pozive bez obzira koje je doba dana ili noći. Pronađi osobu koja uvijek pronalazi vremena za tebe u svom rasporedu, čak i ako je njegov tjedan ispunjen obvezama i rokovima. Pronađi osoba koja će te uvijek uključivati u svoj život, pozivati na druženja sa svojim prijateljima. Nekog tko će te uvijek željeti uz sebe.

Pronađi osobu koja govori iskreno što misli. Osobu koja kuha večeru za dvoje, koja pušta tvoju omiljenu glazbu, koja te zagrli kada je hladno.Pronađi osobu kojoj ćeš nedostajati, zbog koje ćeš se osjećati predivno, koja će izbrisati sve tvoje nesigurnosti. Pronađi osobu uz koju ćeš se osjećati vrijedno, željeno i voljeno.

U tome i je stvar. Uvijek bi se trebala osjećati voljeno. Ne samo dok vodite ljubav ili na tvoj rođendan. Trebala bi se osjećati voljeno čak i kada ne razgovarate, čak i u teškim trenucima vaše veze.Ne bi smio čuvati svoju ljubav za bolje dane i kažnjavati te na loše. Uvijek bi trebala osjećati njegovu ljubav. Uvijek.

Upravo zato bi trebala pronaći onog koji će učiniti sve što je potrebno kako bi postala dio njegovog života. Vaša ljubav nije prava, ako si mu zamjenjiva. Nije prava, ako bi bio sposoban izabrati neku drugu curu na ovom svijetu da zauzme tvoje mjesto,bez da osjeti i uoči promjenu.

Trebala bi mu biti jedinstvena, jedna jedina. Ona prava. Jedina za njega.Ti bi trebala biti ona kojoj se uvijek vraća, ona o kojoj uvijek sanja, razmišlja. Ona s kojom želi biti uvijek, bez obzira kakve trenutke doživljavali u vašoj vezi.

Trebala bi biti njegovo “zauvijek“. I on tvoje.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...