Budi sretna

Želim te u svom krevetu sad, briga me za sutra

Autor:  | 

Ne bih smjela to činiti, ali ne mogu prestati. U trenutku u kojem se naše usne dotaknu, moj zdrav razum napusti moje tijelo.

Moj moral i svaki razumni dio mene ispari. Sve što želim su tvoje ruke na mojoj koži. Želim da se tvoje usne spuštaju od mog vrata na niže, sve dok ne se ne izgubim.

I iako znam da će ova priča loše završiti, shvaćam da si ne mogu pomoći. Zbog tebe se ova pažljiva i pametna osoba pretvara u glupaču. Tvoj jezik čini nezamislive stvari, ne samo mojem tijelu, nego i mojem umu. Kada čujem tvoj glas na mobitelu, moje srce želi iskočiti iz prsa. Ti si moje privatno mučenje, a sva bol koja ga prati, uz tebe izostaje.

Znam da ću se probuditi ujutro mrzeći samu sebe, ali ne marim. Sve što želim je vidjeti kako tvoje tijelo izgleda pored mojeg. Ti trenuci su rijetki i daleki, ali kada se dogode, poput eksplozije su. Obožavam svoje noge omotati oko tebe.

Mi smo privremeno zarobljeni jedno u drugome i to je moje omiljeno prošlo vrijeme.

Nisam nikada mislila da će mržnja prema nekome dovesti do takve strasti da zaboravim krajnji prijezir koji osjećam prema tebi. Ti si arogantan, bahat. Ti si idiot, ali dovraga! Želim te svejedno u svom krevetu. Opet i opet. Izluđuje me tvoja pojava, način na koji me osvajaš i bijesna sam jer si tako dobar u tome.

Voljela bih da se netko moli za mene. Da netko moli za moju dušu jer je potpuno izgubljena u tvojim rukama. Imaš me u šaci i znaš to. Iako se pokušavam boriti protiv tebe, svaki puta kada me pogledaš, moja odjeća je već na podu i ti to znaš.

Ne znam zašto te toliko želim. Možda zato što si tako prokleto svoj. Možda zato što smo od istog kova skovani, a možda zato što si emocionanlno nedostupan i znam što od tebe mogu očekivati. Kako god bilo, želim te uz sebe neprestano.

Žudim za uzbuđenjem. Izlazila sam s mnogim divnim dečkima. Lijepo bi se proveli, razgovarali. Odvezli bi me kući, na povratku poljubili i otišli. Uvijek bih se u tim trenucima pitala što nije u redu sa mnom i zašto je sve tako „pristojno“.

Sviđa mi se komplicirano. Sviđa mi se mračno. Sviđa mi se tajanstvenost koju treba otkrivati. Sviđaš mi se ti. Sviđa mi se sve što donosiš sa sobom, iako znam da sve što mi možeš pružiti je nekoliko noći, nikad jutra. Sviđa mi se ne znati  u kojem smjeru idemo i hoću li te ikada više vidjeti. Ovisna sam o osjećaju koji navire u meni svaki puta kada smo zajedno. Uzbuđuje me to.

Ti me uzbuđuješ.

Znam da je to prljavo i potpuno u suprotnosti sa svim mojim stavovima, ali bez obzira na to, želim te više od ičega. Ne moram razgovarati s tobom svaki dan, sve dok postoji garancija da ćeš ponekad završiti u mojem krevetu.

Svaki put kada me zoveš, trčim ti u zagrljaj. Iako znam da bih trebala trčati u suprotnom smjeru, privlačiš me poput magneta. Ne mogu to objasniti, ali to je jedino što želim. Ti si jedino što želim.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...