Budi sretna

Sviđaš joj se i ona čeka da poduzmeš nešto po tom pitanju

Autor:  | 

Ona u svojoj glavi neprestano proživljava trenutke koje ste proveli skupa. Ona broji dane do vašeg ponovnog susreta. Kada misli na tebe, ne može si pomoći, a da se ne nasmije.

U tvojoj blizini, svi njezini leptirići u trbuhu se probude. Sve vezano za tebe, naprosto je izluđuje, nikad joj nije dovoljno. Sviđaš joj se, kako ne vidiš to? Ona čeka da poduzmeš nešto po tom pitanju.

Kada je s tobom, njezino srce kuca brže, ubrzanim ritmom koji ti ne čuješ. Kada odlazi od tebe, njeno lice obasjava osmijeh. Ti i ne vidiš koliko je predivna. Sviđaš joj se, ali ti to i ne znaš jer se nisi ni potrudio saznati kako se osjeća. Sviđaš joj se, kako ne vidiš to? Ona čeka da poduzmeš nešto po tom pitanju.

Ako ti se sviđa, odnosi se prema njoj s poštovanjem. Ne skrivaj svoje osjećaje koje gajiš prema njoj. Sviđaš joj se i ona analizira svaku vašu interakciju. Pita se da li je jedina u tvom životu. Analizira znakove koje joj daješ jer nije sigurna sviđa li se i ona tebi. Ona samo želi da je zagrliš. Sviđaš joj se, kako ne vidiš to? Ona čeka da poduzmeš nešto po tom pitanju.

Ako ti se sviđa, ne traži razlog da joj se javiš.  Ona će ti uvijek odgovoriti, čak i ako je samo želiš pozdraviti ili pitati kako je. Ako ti se sviđa, nemoj samo flertati s njom. Pozovi je van, izvedi je na večeru, reci joj što osjećaš prema njoj. Sviđaš joj se, kako ne vidiš to? Ona čeka da poduzmeš nešto po tom pitanju.

Ako ti se sviđa, poduzmi nešto, molim te. Ako ti se sviđa, reci joj to. Ona je predivna djevojka, ali neće čekati zauvijek da joj iskažeš svoje emocije. Čekat će kratko jer joj se zaista dopadaš, jer u tebi vidi nešto posebno. Ali, ona zna da zaslužuje nekog tko će joj otvoreno pokazati što osjeća prema njoj.

Sviđaš joj se i ona želi da baš ti budeš dio njezine budućnosti. Sviđaš joj se, kako ne vidiš to? Ona čeka da poduzmeš nešto po tom pitanju, prije no što to učini netko drugi.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...