Budi sretna

Iskreno, samo želim znati nedostajem li ti

Autor:  | 

Zaljubiti se u tebe, bilo je nešto čega sam se užasavala, a istovremeno me sama pomisao na to uzbuđivala. Bio je to intenzivan, zastrašujuć osjećaj, onaj koji oduzima dah.

Nisam mogla jesti, spavati, nikada mi nije bilo dovoljno tebe. Upoznala sam te i, odjednom, nisam znala kako bih ikada više mogla živjeti bez tebe.

Iskreno, nisam ni mislila da ću ikada morati naučiti to. Nisam vjerovala da će svanuti dan kada ću morati otkriti kako disati bez tebe u ovom strašnom svijetu. Nisam mislila da ću ikada misliti o tome jer sam bila uvjerena da je to nešto što se nikako ne može dogoditi.

Ali bila sam u krivu, dragi.

Izgubila sam te na isti način na koji sam se u tebe i zaljubila. Preko noći. Jedan dan u mom životu, sve je bilo savršeno, a već idući sam bila prisiljena živjeti bez najdražeg dijela moje svakodnevice, bez tebe.

Vrijeme prolazi, ali moja ljubav prema tebi ne nestaje. Bez obzira koliko se trudila pretvoriti te u svoju prošlost, ne mogu te nikako u potpunosti pustiti. Ne mogu zaboraviti kako si me volio. Ne mogu zaboraviti kako sam se osjećala zbog tebe, kao nikad ranije.

Bila sam zaljubljena i prije ili sam barem mislila to. U ovom trenutku, jedino što mogu sa sigurnošću reći jest to da se ništa ne može usporediti s ovom boli koju osjećam jer moram nastaviti bez tebe.

Ne sviđa mi se to. Ne želim živjeti u svijetu u kojem nema tebe. Nisam nikada zamišljala život u kojem neće biti tebe pored mene. Otkad sam te upoznala, bila sam sigurna da više nikada neću morati brinuti o novim ljubavima. Bila sam uvjerena da ćeš ti biti moja ljubav zauvijek.

I što sada, kada je jasno da to nije istina? Što da radim sada kada moram nastaviti dalje sama? Kada će ova bol, koja me razara, postati lakša? Kada ćeš prestati biti moja prva i zadnja pomisao kada se budim ili idem na počinak?

Lagala bih kada bi ti rekla da sam sigurna da ću te preboljeti. Užasavam se na samu pomisao da bih jednog dana mogla spavati uz nekog, a taj netko nećeš biti ti.

Lagala bih samu sebe kada bih rekla da me ne zanima da li osjećaš isto što i ja. Dio mene očajnički se nada da misliš isto što i ja, da vodiš iste bitke u glavi, baš kao i ja. Potajno se nadam da ti nedostajem  baš kao što ti nedostaješ meni.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...