Budi sretna

Evo zašto mi se sviđaš

Autor:  | 

Sviđaš mi se jer opravdavaš riječi dobro jutro, svakog dana. Tvoje, dobro jutro mi izmami osmijeh na lice koji nekontrolirano traje minutama ili satima.

Sviđaš mi se jer mogu preskočiti kavu budući da tvoja prisutnost ima bolji učinak na mene nego 10 šalica kave. Ti me budiš, činiš me sretnom i zbog tebe stalno maštam o lijepim stvarima.

Sviđaš mi se jer zbog tebe gledam po mobitelu i čitam naše stare poruke, podsvjesno se smiješim kao da čitam prvi puta. Izgledam blesavo i nije me briga.

Sviđaš mi se jer, ako ti ne kažem što mi se dogodilo tijekom dana, osjećam kao da se nije dogodilo. Ti si moj osobni dnevnik.

Sviđaš mi se jer nevjerojatno okreneš svaki loš dan u onaj pun mudrosti i strpljenja.

Sviđaš mi se jer si ti superheroj u stvarnom životu. Toliko si snažan izvana, a nježan i dobar iznutra. Ti si heroj kakvog svaka osoba treba.

Sviđaš mi se jer si poput iskustva koje me želi naučiti raznim stvarima o životu. Iako dijelimo puno interesa, razlikujemo se u stvarima koje je zanimljivo primijetiti. Tvoja mišljenja, strasti i pogledi na svijet su nevjerojatni.

Sviđaš mi se jer je najteže reći ti laku noć. Ipak, spavam mirno znajući da ćeš ujutro biti pored mene.

Kuda god nas ovo vodi, sretna sam što živimo u trenutku. Zbog ovih zaljubljivih trenutaka je sve vrijedno. Ima ipak još jedan glavni razlog zašto mi se sviđaš.

Sviđaš mi se jer, najjednostavnije, ti si ti.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...