Budi sretna

Djevojci koja će se zaljubiti u mog najboljeg prijatelja

Autor:  | 

Prije svega ti želim reći hvala. Hvala što ga voliš onako kako zaslužuje. Hvala što si djevojka vrijedna njegove ljubavi. Hvala što si prihvatila naše prijateljstvo i uključila me u vaše živote.

On i ja smo prošli svašta: slomljeno srce, životne promjene, nove poslove i sve između. Ne moram ti govoriti koliko je sjajan jer ti to očito znaš. Uvijek je bio i uvijek će biti jedan od mojih najdražih ljudi jer ima veliko srce.

Bitno mi je da znaš, kako sam ga vidjela da daje to svoje srce dio po dio, a nije zauzvrat dobio toliko. Zato mu je teško otvoriti se. Njegovo srce je povremeno bilo slomljeno i ne krivim ga što se sada tako osjeća.

Kao njegova najbolja prijateljica, vidjela sam ga na vrhu svijeta i na dnu. Nikad ga nisam vidjela tako sretnog kao što je s tobom.

Iako ga volim vidjeti sretnog, želim da znaš nekoliko stvari koje sam naučila iz njegovih prošlih veza.

Uvijek ga podsjećaj, ne samo riječima već i djelima, koliko ti znači. Čini se samouvjeren, ali duboko u sebi misli kako ne zaslužuje djevojku poput tebe i boji se da ćeš ga ostaviti kao ostale.

Pusti da provodi vrijeme sa svojim dečkima. Svaku sekundu će se truditi usrećiti te. Vjerojatno ćeš misliti zašto je prijatelj s takvim idiotima kad ih vidiš, ali vjeruj mi, svi su oni dečki s velikim srcima koji se vole zabavljati.  Dugoročno će te više voljeti ako mu pružiš vremena za njih i pokažeš da te to ne smeta.

Toliko puta mu je bilo slomljeno srce da će u početku biti skeptičan. Možda će biti ljubomoran, ali treba mu vremena da shvati ozbiljnost vaše veze. Kao što sam rekla, pokaži mu kako se osjećaš. Budi iskrena s njim i reci što misliš.

Ovo ne mogu dovoljno naglasiti. Da, možda je moj najbolji prijatelj, ali on je tvoj.

Nisam prijetnja vašoj vezi niti ću ikada biti. Znam da je teško povjerovati da djevojka i dečko mogu biti samo prijatelji, ali on je i više od toga. On je obitelj.

Taj dečko je moj brat, najbolji prijatelj, osoba od povjerenja i netko koga trebam u životu. Nadam se da ćeš se pridružiti našoj maloj obitelji. Trebamo još jednu djevojku i svatko tko ga može voljeti kao ti je već zaslužio mjesto u našim srcima.

On zaslužuje svu sreću svijeta i zato budi nježna prema njegovom srcu.

Iskreno i iz srca,

njegova najbolja prijateljica.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...