Fun

Pogledajte novi spot FilmMusicOrkestra predvođenih sjajnom Elmom Burnić

Autor:  | 

Zagrebačka grupa glazbenika zajedničkog imena FilmMusicOrkestar, već svojim prvim nastupima pobudila je veliki interes publike u regionu. Predvođeni sjajnim vokalom Elme Burnić, publici predstavljaju neke od najznačajnijih muzičkih tema koje su obilježile filmsku epohu. Legendarna Ausencia Gorana Bregovića iz filma Underground već je dobila i svoje video izdanje.
„Filmska muzika je primarni motiv našeg okupljanja. Neke melodije su ostavile neizbrisiv trag i mi smo ih u svojim aranžmanima odlučili donijeti pred publiku“, ističe Elma Burnić. „Prepoznali smo neiscrpan izvor dobre energije u tim melodijama a koncerti koje smo održali samo potvrđuju da publika voli ono što se pjevalo i sviralo na velikom ekranu“.

Tko pjeva zlo ne misli, Čaruga, Kod amidže Idriza, Samo jednom se ljubi, Gori vatra, Balkan express, Skupljači perja, samo su neki od nagrađivanih filmova koji će ostati upamćeni i po nezaboravnim melodijama. FilmMusicOrkestar ih pred publiku donosi u bossa nova i swing-jazz maniri sa zanimljivo posloženim aranžmanima koji svaki prostor ispunjava posebnom emocijom, a koncerte pretvara u dobro uštimani party. Svjedoči to i zajednički nastup sa Zoranom Predinom u punom i rasplesanom zagrebačkom Jazz caffeu.

FilmMusicOrkestar pred sarajevsku publiku dolazi 24. ožujka kada će održati svoj prvi koncert u Kamernom teatru 55 nakon čega koncertna karavana nastavlja turneju u Zagrebu, Ljubljani, Tuzli, Beogradu…

Izvor: Vecernji.hr

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...