Budi sretna

Što je on sad s time mislio?

Autor:  | 

Evo zašto ona analizira svaku tvoju riječ.

Ona analizira svaku tvoju poruku. Svaku tvoju fotografiju na Instagramu. Ona analizira sve što kažeš i radiš, jer su je mnogi dečki dosad prevarili. Uvjerili su je da da su zainteresirani, a zatim rekli da nisu spremni za vezu, da traže samo zabavu, jer već imaju djevojku u svom životu.

Upravo zato ona ne želi više nagađati. Boji se da će donijeti krivu odluku, da će s tobom zamišljati budućnost, a zatim ćeš otići od nje. Ona pretjerano analizira, jer se boji opustiti se. Jer je teško pročitati misli dečkima koji skrivaju svoje osjećaje. Ona previše analizira, jer je bila previše puta povrijeđena i nije spremna proživjeti to opet.

Ona pokušava zaštiti samu sebe, tako što razmišlja o svim mogućim scenarijima koji joj se mogu dogoditi. Da želiš biti s njom, da je samo želiš iskoristiti, da je želiš uništiti, da je ne želiš uopće. Ona je otvorene za sve ishode. Neće si dopustiti pretjerano vezanje za ideju da je želiš, jer u tom slučaju, ako joj slomiš srce to neće biti nježno. Razbit ćeš ga na komadiće, a da toga nećeš biti ni svjestan.

Osim što previše analizira svaki tvoj postupak, još više analizira svoje. Razmišlja o izboru riječi u poruci koju ti šalje jer ne želi izgledati očajna, ali ti ne želi ni ostaviti dojam da joj je svejedno kada si ti u pitanju.

Ona razmišlja o tome što odijeva, jer ne želi izgledati kao da se previše trudi, no s druge strane, ne želi ni da pomisliš da je lijena da bi se našminkala ili napravila frizuru.

Ona razmišlja o svemu što objavljuje na društvenim mrežama, jer se brine o dojmu koji ćeš na temelju toga stvoriti o njoj, prije nego je istinski upoznaš.

Ona razumije da je flertanje vrlo krhki koncept. Da te jedna krivo izrečena stvar može otjerati zauvijek. Jedna sitna greška, može je koštati potencijalne veze.

Ona želi biti svoja pored tebe, ali se previše boji, pa cenzurira samu sebe. Pokazuje ti dovoljno da te održava zainteresiranim, ali nedovoljno da pobjegneš.

Moraš shvatiti da ona ne želi analizirati sve. Ona bi se htjela opustiti i poslušati savjete prijatelja, ali jednostavno ne zna kako to učiniti.

Naučena je pretjerano analizirati kako bi stvari oko nje imale smisla. Je li to uistinu tako loše? Na kraju krajeva, ona analizira sve i svašta, jer joj je istinski stalo do tebe, jer si joj važan. Jer ima veliko srce koje je puno ljubavi.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...