Budi sretna

Načini za reći “volim te” koji imaju dublje značenje

Autor:  | 

TI SI ONAJ KOJEG BIRAM.

Ti si onaj kojeg biram danas. Ti ćeš biti onaj kojeg ću odabrati sutra. I svakog dana. Znam da nam život stavlja prepreke. Nekad će nam biti dosadno i bit ćemo frustrirani i umorni. Ali obećajem da ću te i dalje birati.

ZAHVALNA SAM NA TEBI.

Bog je znao što radi kad me doveo tebi i tebe meni. Pokazao mi je što je prava ljubav. U moj si život unio ljepotu. Donio si drugu priliku i nadu. Donio si nježnost i srce, snagu i dušu. Blagoslovio si me i zahvalna sam na tebi.

NIKAD SE NEĆU PRESTATI BORITI ZA NAS.

Možda se nećemo jednako osjećati za dva dana, par tjedana ili godina. Nećemo uvijek imati ovu iskru i strast u vezi. Ali obećajem da ću se nastaviti boriti za nas. Da pronađemo taj plamen. Obećajem da ću se boriti za ljude kakvi smo bili. Ako se promijenimo, borit ću se da ponovno naučimo voljeti jedno drugo.

BIT ĆU TVOJA SNAGA.

U trenucima kad ćeš se osjećati poraženo, slabo i na dnu- bit ću uz tebe. Držat ću tvoju ruku i dignuti te iz mraka. Poljupcem ću ti obrisati suze i vratiti te na noge. Ohrabrivat ću te i voditi bitke zajedno s tobom. Bit ću tvoja snaga.

NE ODLAZIM.

Što god pokušalo stati između nas i kojim god putevima išli, bit ću uz tebe. Neću otići kad će naša priča imati novi kraj. Neću nestati kad nam propadnu planovi. Ne odlazim.

TREBAM TE.

Nije samo da te želim i žudim za tobom. Također te i trebam. Trebam toplinu koju nosi tvoja prisutnost. Trebam mirnoću svojoj oluji. Trebam način na koji me ljubiš, držiš, razgovaraš sa mnom i voliš me. Trebam znati da ću biti tvoja i trebam znati da ćeš ti biti moj. Uvijek.

IMAŠ ME.

Imaš moje cijelo srce. Njegovu slomljenost, nesigurnost, strah i nježnost. Sve dijelove koji ludo lupaju kad čujem tvoj glas ili osjetim tvoj dodir. Imaš moje oči- obećajem da ću ih fokusirati samo na tebe. Imaš moj osmijeh koji se pojavi kad uđeš u prostoriju. Imaš moju sreću. Imaš moje obećanje. Imaš mene.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...