Budi sretna

Muškarci priznali zašto su varali

Autor:  | 

Zašto varate? Ovo se pitanje vuče godinama.

Puno je razloga, mnoga istraživanja su se vodila oko ovog čina, ali Zdrava i Sretna je dobila istinite odgovore stvarnih muškaraca i njihova priznanja. Čitateljice naše, možda bi bilo dobro da pročitate ovo i podijelite ostalim ženama.

1. “Ovo nije izgovor, ali bili smo u vezi na daljinu. Jedne noći sam bio jako usamljen i popio više nego inače. Ujutro sam se probudio pored nepoznate djevojke.”

2. “Šest mjeseci se nismo seksali.”

3. “Više nisam bio zaljubljen u djevojku i znao sam da nećemo trajati. Znam da sam napravio glupost, ali htio sam ubrzati stvari. ”

4. “Nije ništa značilo. Znam da to svi kažu, ali jedna me žena u baru stalno skidala pogledom. Počastio sam je pićem. Željela me. Nikad se nisam osjećao tako posebno.”

5. “Bio sam uspješan. Imao sam veliki ego. Mogao sam imati bilo koju. Moja djevojka i ja smo bili u lošim odnosima zbog velike svađe pa sam izašao s prijateljima. Nagovorili su me da se ljubim s egzotičnom plesačicom”

6. “S tom sam djevojkom neko vrijeme razgovarao. Rekao sam joj kako je moja djevojka kontrol freak, a ona meni o svojoj nasilnoj vezi. Osjetili smo se povezano i nisam razmišljao da je to prevara. Sada smo sretno oženjeni. Ne žalim za tim jer sad ne bismo bili zajedno.”

7. “Oduvijek sam želio vruću avanturu. Kad sam je upoznao, moj svijet se promijenio. Podigla me na način na koji me moja žena nije. Žalim li djelomično? Da. Bih li ponovio? Da.”

8. “Bio je to samo jedan poljubac. Ona me poljubila, a ja sam se prepustio. Nije ništa značilo. Stvarno nije. ”

9. “Prevara nije imala nikakve veze s mojom boljom polovicom. Ona je bila predivna i seks je bio sjajan. Problem je bio u meni. Bio sam sebičan. Učinio sam to zbog ega. Žalit ću do kraja života. ”

10. “Iskreno? Nemam pojma. Mislim da sam imao nisko samopouzdanje. Htio sam se osjećati željeno. Seksi. Ali zeznuo sam sjajnu vezu. Mrzim sam sebe zbog toga.”

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...