Budi sretna

6 stvari koje nikad ne bi smjela činiti za svog muškarca

Autor:  | 

Svaka žena želi imati sretnu vezu. Ipak, često neke žene idu predaleko kako bi u ime ljubavi žrtvovale vlastitu sreću.

Zdrava i Sretna je napravila popis od 6 stvari koje žena nikada ne bi smjela činiti za muškarca kojeg voli.

Pokušati riješiti njegove probleme

Čak i ako ima probleme na poslu ili s financijama, nikad ga ne bi trebala spašavati. Ako ćeš to činiti, dobit ćeš nesigurnog i bespomoćnog partnera koji se boji odgovornosti. Uvijek se sjeti da si ti žena, a ne magarac koji sve može podnijeti i riješiti.

Stalno mu kupovati skupe poklone

Najbolje je da jedno drugome poklonite darove koji su jednako vrijedni. Ako mu kupuješ nešto skupo, a on tebi ne može, osjećat će se loše. Također će na taj način on moći iskorištavati tvoju ljubav.

Biti mu rame za plakanje

Muškarci se ne zaljubljuju u one koje ih sažalijevaju. Ako si tu za njega emocionalno i duhovno, ne znači da je vaša veza ispunjujuća. Mudra žena podržava i inspirira muškarca kako bi postigao nove uspjehe.

Reći “Jesam li ti rekla?”

Čak i kad si 100% u pravu, ovo je najgora rečenica. Tako mu pokazuješ da si pametnija od njega, a to nema smisla. Muškarac se treba osjećati važno. Pokazivanje dominantnosti mu neće pomoći da s tobom ostvari skladnu vezu.

Odustati od privatnog života i karijere

Samo zato što je žena našla ljubav svog života, ne treba odustati od svega ostaloga. Nažalost, tvoja bolja polovica će odustati od tebe ako ćeš je žrtvovati za obitelj. Treba naći ravnotežu.

Promijeniti izgled

Prirodno je da žena želi izgledati lijepo za muškarca kojeg voli. Ali ako te on sili da drastično promijeniš izgled, ne trebaš ga.
Istovremeno, ako te tvoja ljubav zamoli da promijeniš nešto s čime se slažeš, nemoj biti tvrdoglava. To samo može poboljšati vašu emocionalnu povezanost.

 

VOLJELI BI ČUTI VAŠE MIŠLJENJE...